Od posljedica koronavirusa preminula Nermina Turković

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pozivam !!

POD HITNO PRESTANITE SA OBJAVLJIVANJEM DA JE NEKO UMRO !! Ne razumijem zasto to radite i pisete...stvarate bezveze psihozu kod naroda !!

.

Ne stvaraju bezveze psihozu. Jutros je umro komšija u mojoj zgradi. Ljudi se prave budale i ljute se kad im kažeš da ne ulaze u lift bez maske. Mora se stvarati psihoza jer je većina naroda jako, jaaako glupa i neprestano, kao mala djeca, zaboravljaju šta se dešava.

cuj psihoza

>>POD HITNO PRESTANITE SA OBJAVLJIVANJEM DA JE NEKO UMRO !! Ne razumijem zasto to radite i pisete...stvarate bezveze psihozu kod naroda !! ka Pozivam !!<< cuj stvaraju psihozu?! vidis kako je narod blesav , opuste se i dernece i neodgovorno ponasaju prema onim koji umiru od korone. one sto umiru smatraju nekom beznacajnom 1% koja svakako umire od korone ( "to su stari i bolesni"). potrebno im je dati lice i apelovati na bezdusne idiote kojima je bitnija kafana, dernek i shisha bar nego zivoti ovih ljudi. potrebo je da se vidi ko je taj 1% i da tvoja kafa s rajom nije bitnija od njihovog zivota.

spin

jel ovo plaćena osmrtnica?

/ Najnovije