Od korone umro legendarni Vangelis, tvorac muzike za hit film ‘Blade Runner‘

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sarajka

Krenula je kurona prica...nešto ste poranili..ccc

Evo mahalskih Facebook naucnika i seoskih konspiratora opet...znaju oni sve, naucili na mrezama. Idi ocisti blato i memlu seosku.

.

Odlazak Velikana

Baš čudno da je umro čovjek od 80 godina, uistinu ....

Doktor

Znamo da su grci donijeli zakon o obaveznoj vakcinaciji svih preko 60god i da se nije mogao kretati i putovati po Francuskoj i Londonu i Atini a da nije vakcinisan, sto znaci da ako je od korone umro, a bio vakcinisan i vjerovatno boosterovan zbog godina, u vodu pada sva prica o vakcinama. Cak naprotiv, da mu booster nije poj....imunitet!???

Boom

Znamo da su grci donijeli zakon o obaveznoj vakcinaciji svih preko 60god i da se nije mogao kretati i putovati po Francuskoj i Londonu i Atini a da nije vakcinisan, sto znaci da ako je od korone umro, a bio vakcinisan i vjerovatno boosterovan zbog godina, u vodu pada sva prica o vakcinama. Cak naprotiv, da mu booster nije poj....imunitet!??? ka Doktor Isto i kod vas u dijaspori i koliko si se ti puta bocnuo triput

Doktor

<<Isto i kod vas u dijaspori i koliko si se ti puta bocnuo triput ka Boom<< Hvala Bogu, ni jednom. Niti cu, po cijenu gubitka posla. Nikom ne preporucavam to eksperimentalno smece koje dokazano ne fukcionise na polju za koje je javno namijenjena.

Duduk

Šteta Velik talenat nas je napustio dobru muziku je stvaro. A ja kad god čujem ovu muziku i gledam ovo trčanje odmah se sjetim mr Beana i odvali se smijat.

Boom

Hvala Bogu, ni jednom. Niti cu, po cijenu gubitka posla. Nikom ne preporucavam to eksperimentalno smece koje dokazano ne fukcionise na polju za koje je javno namijenjena. ka Doktor<<Da kad je upitanju posao al socijala to je druga priča. De ba ne serite niste mogli otići ni doktoro ako se niste pelcovali

Boom

Hvala Bogu, ni jednom. Niti cu, po cijenu gubitka posla. Nikom ne preporucavam to eksperimentalno smece koje dokazano ne fukcionise na polju za koje je javno namijenjena. ka Doktor<<Da kad je upitanju posao al socijala to je druga priča. De ba ne serite niste mogli otići ni doktoro ako se niste pelcovali

Roki

Da kad je upitanju posao al socijala to je druga priča. De ba ne serite niste mogli otići ni doktoro ako se niste pelcovali ka Boom Lave, Doktor ti lijepo ukazuje da ste na istoj strani, de malo mozak ustekaj.

Boom

Dobar fazon Radio Sarajevo

Ivan

*** od novinara jedino to zna o Vangelisu, hebo te onaj ko te pusti iz stale u grad, ***

Objektivan i nepristran

Od kurcone niko normalno jak i zdrav ne umre, nego umru od lijecnickog tretmana kukavice koje njima idu cim ih malo zaboli i osobe sa xy komorbiditeta. Teorija evolucije - prakticna primjena. Pitajte Cerku basketasa ispred Sumarske :)), reci ce vam.

/ Najnovije