Njemački mediji o Srđanu Aleksiću: 'Čudo je da postoji bilo kakva priča'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jbkjnjkjljčlljč

Ne samo da je krupna laž da je srđan odbacio oružje "zgađen..." nego je i alen bivši pripadnik trebinjske brigade VRS, ali eto mnoge nemoralne osobe za male novce spremne su krojiti neke nemačke priče ;)

U

Treninju se nista po Srdjanu nece zvati?

Ne pijem dok Paja vozi

Treninju se nista po Srdjanu nece zvati? ka U U pravu si da se ništa u treinju zvati al hoće po Trebinj

Ljiljani nisu sa Karpata

Ne samo da je krupna laž da je srđan odbacio oružje "zgađen..." nego je i alen bivši pripadnik trebinjske brigade VRS, ali eto mnoge nemoralne osobe za male novce spremne su krojiti neke nemačke priče ;) ka jbkjnjkjljčlljč A znači da u suborci ubili Alena. Jel to tako bilo i ArBiH. Jesu li suborci ubijali svoje borce druge religije

nznfgjsfhjyj

A znači da u suborci ubili Alena. Jel to tako bilo i ArBiH. Jesu li suborci ubijali svoje borce druge religije ka Ljiljani nisu sa Karpata Upravo tako, caco je ubio trojicu iz svoje brdske a mnogobrojni srpski "ljiljani" slani su prvi u nemoguće i vojno "perfektno planirane" akcije pekara i šofera komandanata arbih. Ne treba vam puno pameti da donesete racionalan zaključak.

cmmm,dfn

Alen nije na sreću ubijen a srđan je podlegao povredama stečenim u odbrani druga.

ihjjjlkjkpkpj

To je jedna ljudska i životna priča. Nije posve jasno da li je verzija sa suđenja pripadnicima vojne policije VRS koji su učestvovali u incidentnu tačna i da li je sukob izbio u pokušaju hapšenja zbog šverca, no nije ni bitno. Drug je stao uz druga.

PlutoniumoverZrussia

Evo znači i nakon 30 godina neki lažu i pokušavaju uvredama i Karadžićevim narativom da obezvrijede čin pravednosti, ljudskosti i poštenja momka čija je cijela porodica uvijek bila poštena i uvijek na pravoj strani istorije. Zlu još nije dosadila laž i mit, a i ovim našim balilucima koji se priklanjaju uz mit koji im je ponudio zli narativ.

gjhgkhlijljčok

Pa kako da vam kažem, jadniji je vaš pokušaj da srčanost jednog momka koji je stao u odbranu druga obojite alijino/zlatkovom paletom boja. Srđan na dubrovačko ratište nije otišao kao rezervista već kao dobrovoljac ;)

/ Najnovije