Njemački DW: Bavarac spašava BiH

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tango

Bez obzira ko je Visoki Predstavnik on ce provoditi politiku uglavnom EU i nesto malo USA. Sada je najvece pitanje koliko ce politika EU biti "susretljiva" ruskom razbijanju balkanskih drzava i destabilizovanja same EU. Bojim se da u EU nema vise velikih lidera koji su svjesni ruskih podlih igara. Velikosrpski i Velikohrvatski fasisti ionako nisi zainteresovani za EU. Oni su tumor na zdravom tkivu EU koji je izjeda. Ako se EU ne izbori sa ovim tumorom postat ce ruska kolonija.

Guest

Guest Pasta ima vezeda budete ruska kolonija? Ionako ste kolinija tri lopova koji uzivaju,a mnogi traze komad hljeba po kontejnerima Da sve drugo ne nabrajam sami sve bolje znate.

/ Najnovije