Navršilo se 117 godina od rođenja Save Kovačevića

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srboubica

bezbožnik. Sotona. Mrzitelj časnog krsta! Na stranu laprdanje cpc daša, najveći đetić ikad rođen! Slava mu za sve!

Gost

Nije Sava Kovačević nikakav slavni komadant.Malo prije pogibije postavljen je za komadanta divizije jer je čitava komanda divizije izginula. Sava Kovačević je prijeratni nepismeni švercer duhana, lopina i razbojnik koji na početku 2 svj.rata pobjegao iz zatvora i pridružio se partizanima jer ga četnici Crnogorski nisu htjeli da im ne naruši ugled !

tvoj cuko u rundeli

*

Flash1

Ja ne znam kako se srbi ne poistovjecuju sa ovim covjekom, koji nije jedini, nego sa fasistima i cetnicima, a ovom primitivcu dole, malo procita ko je bio Agan Bostandzic, ko je bio Dervis Numic i sl., a ne znam ko je ‘44 prelazio iz cetnika u partizane, sto je bila najveca greska Jugoslovenske drzave sto je dopustila, ciji su potomci ovo sve i napravili.

Azazel

Ubio ga Krcun, s ledja....

DAIŠEVAC

Nije Sava Kovačević nikakav slavni komadant.Malo prije pogibije postavljen je za komadanta divizije jer je čitava komanda divizije izginula. Sava Kovačević je prijeratni nepismeni švercer duhana, lopina i razbojnik koji na početku 2 svj.rata pobjegao iz zatvora i pridružio se partizanima jer ga četnici Crnogorski nisu htjeli da im ne naruši ugled ! ka Gost Sad nam malo vazi kako je Đizus bio četalj i da su ga bezbožnici ubili jer je bio za kralja otadžbinu i krst časni.

milenko

Religije su kao prdež !, tvoj je ok dok ostali smrde !!!Sve rehhhligije imaju svoje svete ratnike:koljače,silovatelje i piromane koji ''čiste teren''-šire svoju rehhligiju !!! Crkveni zvonici i džamijiski minaerti su najbolji za ...snajper-širenje rehhligije . Kompletna monarhističko-jadna i poražena Evropa je pušila hitlerovu ''cigaru'' !. Da nije bilo Crvene Armije nebi bilo ni Evrope,jer nacisti bi izvršili i završilli svoj plan o čistoj arijevsko rasi-potamanili(pobili) bi ceo Balkan i više od pola Evrope !!!. Revizionsti(prepravljači)istorije pušite hitlerove cigare. ŽIVELA CRVENA ARMIJA I PARTIZANI JUGOSLAVIJE URA URA URA! ! ! ! !

/ Najnovije