"Naprijed za mnom": Sjećanje na sarajevsku junakinju Fadilu Odžaković Žutu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sebija Izetbegović

Bogme ne bi ona meni na KCUS bila primljena.

Zong

Dali zivot uzalud. Za Sebiju, Bakira, svadbu Bakirove kcerke... Neko u grob, neko narucuje automobil od 70.000 KM.

Zong

Onda im svake godine Bakir prouci El fatihu, onako PR. sad procitah, auto kosta 80.000 KM, ne 70.000, e taj nije bio borac, taj uhljup iz Trnova...

DUDEK Krivousti Njofra

Aj'mo SARAJLICE ulicu Neke žene npr.Stake Skenderove preimenovati u ulicu ove Bošnjakinje heroine

Forto

Aj'mo SARAJLICE ulicu Neke žene npr.Stake Skenderove preimenovati u ulicu ove Bošnjakinje heroine ka DUDEK Krivousti Njofra Pa ne moze znas kakva je situacija u kantonu, dok se izrdedaju gorani, jovani, srđani... ako ostane koja slijepa ulica u doglodima onda ...

A-ha

Veličina ove Bosanske Heroine je nemjerljiva i sve negativnosti poslijeratnog perioda nemaju veze sa njom. Druga je stvar što ovakvim herojima,, živim i onima koji to nisu, nažalost ove zemlje, nisu ukazane adekvatne počasti i priznanja od onih koji donose odluke.

Hehe

Hahaha, sve junak do junaka u Bošnjaka, a pomjerili liniju nisu iz Sarajeva! Da ne bi NATO bombica , ništa od islamskog fundamentalizma na 23%teritorije BiH!

Dudek/Koel

Šta kaže boraci ratnici dudek i koel za ovo sve

Hm

Muškarača! Da je bila prava žena, brinula bi se o djeci i mužu! Posluživala vojsku koja je ratovala za islamskog fundamentalistu, Aliju Izetbegovića, koji je uvalio BiH u rat!

/ Najnovije