Na današnji dan rođen je Zulfikar Zuko Džumhur: Jedini pisac kojem je Andrić pisao predgovor

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

vise takvih umjetnika i boema,kakav je bio Zuko.

Ne pijem dok Paja vozi

Ma jel to ona Andrić što ne voli Muslimane( Bošnjake)

Pisac

Kad skontas, niko od znacajnih BiH knjizevnika nije zivio i radio u BiH. Vecina ih je otisla u Bg. Sve to govori kakva je zabit ova drzava. Da ne spominjem Kustu, Bregu, Colu, Harisa, Zeru, Jergovica...

NB

Kad skontas, niko od znacajnih BiH knjizevnika nije zivio i radio u BiH. Vecina ih je otisla u Bg. Sve to govori kakva je zabit ova drzava. Da ne spominjem Kustu, Bregu, Colu, Harisa, Zeru, Jergovica... ka Pisac Upamti dobro: u raj vakat bi to jedno! Iz koje rupe ti pišeš?

A Bazdiuljavi i Beskurica?

Kad skontas, niko od znacajnih BiH knjizevnika nije zivio i radio u BiH. Vecina ih je otisla u Bg. Sve to govori kakva je zabit ova drzava. Da ne spominjem Kustu, Bregu, Colu, Harisa, Zeru, Jergovica... ka Pisac

Freud je ipak u pravu

Ma jel to ona Andrić što ne voli Muslimane( Bošnjake) ka Ne pijem dok Paja vozi Ma je li to onaj iskompleksirani drkaros sto mu je svEtsku slavu medju arijevcima sa Himalaja pokvarilo orEntalisticko porEklo iz Bosne?

/ Najnovije