Na današnji dan preminula je Fadila Odžaković, heroina odbrane Sarajeva

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Kod nas je većima žena bila u jedinici samo za dizanje morala! Mnogima su osmijeh vratile na lice

Nbs

Ovo je vjest vec treci dan bez uvrede ali nije valjda triputa poginula odlucite vec jednom a i nije ni cudo u drzavi sa 35% nepismenih

@MrziteljPDA

Gdje u dijaspori i to kad su ti šuljevi proradili od sjedenja. Jesi gnjida i jako bolesna i pokvarena osoba. Vidim da ti kao patriota i borac fino gledaš na poginule borce.

Ox

Ovo je vjest vec treci dan bez uvrede ali nije valjda triputa poginula odlucite vec jednom a i nije ni cudo u drzavi sa 35% nepismenih ka Nbs A ti sam sebe ubrajaš u "pismene"? VJEST? TRIPUTA poginula???

MrziteljPDA

Znam ženu od prije rata i rado je svima bila pri ruci!

@MrziteljPDA

Ma nemoj mi reć ti si je znao opet lafina a bio si dijete il nisi ni rodio, a i da je istina(a nije) trebaš imati poštovanja jer je poginula hrabro. A ti dijete obriši sline i marš u dijasporu govno jedno

DUDEK Krivousti Njofra

@mrzitelj pda...tačno....u mojoj četi bila tvoja mama i dizala svima a meni kao komandiru dizala i lizala..

@MrziteljPDA

Dudeki i MrziteljPDA Vas dvojica ste boleni i pokvareni

Isto

Opsluživala islamističku Alijinu vojsku! Tako i ove što su otišle kod talibana, pa sad cvile da se vrate!

Vidi se

Ma nema šta, mogla je ta izdržati i cijelu četu!

Hehe

A jeste ga i odbranili baš! Da vam nismo prepustili u Dejtonu, još bi švercali i kukumavčili!

/ Najnovije