Mijatović i Bogićević: "Jesmo Srbi, ali ne po profesiji"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Vi ste srbi isto kao sto je i Sejdo Komšić hrvat..

Sasa

rale nisi ni ti srbin ti si prasrbin, sorta na izdisaju... bitniji ti kosovski boj od buducnosti djeteta, nesorto

miki

I Sava Besarević je bio Srbin, taman kao i ova dvojica ;)

@Ralle@miki

Ako ova dva Gospodina nisu Srbi onda ste vas dvoica Cetnici po Profesiji.!! Al sta vas briga niste sami u tome, danas je to popularno, Cetnik biti mislim.!! Ili Ustasa, Fundametalista.!! U sta smo se pretvorili, nema nam spasa,!!

boki

Ako ova dva Gospodina nisu Srbi onda ste vas dvoica Cetnici po Profesiji.!! Al sta vas briga niste sami u tome, danas je to popularno, Cetnik biti mislim.!! Ili Ustasa, Fundametalista.!! U sta smo se pretvorili, nema nam spasa,!! ka @Ralle@miki ovi su ti sve samo nisu gospoda..prije će biti da su Bakirovie i Sejdine cukice

Sava Besarevic?!!!!

Sad bi neko ovdje trebo googlat ko je taj n'akav Sava. Sikter stoko vlaska.

Bljak

Dva šufta na jednom mjestu!

Istina

Srbi koji rade protiv srpskih interesa se ne mogu zvati Srbima!

Bosanac 100%

Bogic je bosanac,srbin covjek on radi za ljude sirom svijeta,ko misli da Bogic radi protiv njega on nije covjek.

Novinar

mahalski mediji se utrkuju cijeli dan da objave sta su ova dva trabanta izjavila. sreca da za njih niko ne zna izvan Sarajeva.

/ Najnovije