Komšić: Neću odgovarati na Milanovićeve žaoke, ovo je moja poruka njemu i Zagrebu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Saradnik islamista govori o desnim skretanjima neke druge levice. Prostitutka o moralu.

miki

Ali kada Kojović redovno posećuje Alijin mezar te Čudićka zna o Aliji više nego pripadnici SDA, pa kada svi zajedno koaliraju sa Konakovićem prizemnim naciislamistom, jasno je da u BiH levica ne postoji. I čemu onda izbori? Da bi glasali koji čemer će krasti u narednim godinama?

Bakirov projekt

Bakirov projekt koji za konacni rezultat ima sitni ćar i duboko razocarenje onih koji glasase za njega a potom procitase tu perfidnu igru. Na rijecima mangup ajd nek stisne petlju pa se proseta medju narodom koga ko biva predstavlja..ljigavac.

Guest

Milanović svojim izjavama pokušava skrenuti pozornost javnosti u HR sa afere JANAF u kojoj se lično našao a Dačić (mali od palube u vrijeme zločinca Miloševića) takođe skreće pozornost javnosti u Srbiji zbog šverca naoružanja u Armeniju

Mostar

Postavite si pitanje kakav obraz moras imati da radis ovo sto radi Komsić? Jos bolje kakva bijeda moras biti da te hodze i stranacki jurisnici dan pred izbore nagovore u tolikom broju da preglasavas Hrvate? Jad i bijeda, ali, pomalo. PLATIT CE TE SKUPO ove podmukle podvale.

JA1

@Mostar<< o cemu ti oricas covjece, kakav legitimni predstavnik hrvata? Izabire se jedan hrvat jedan sebin i jedan musliman, nigdje se ne spominje predstavnik naroda. I u RS u svi glasaju za srpskog clana i hrvati i muslimani kao i srbi. Glasajte i vi za muslimana, nedajte da izaberemo clana iz SDA, ko vam brani.

09

Neće odgovarati, pa onda šalje poruke! Pijana bezkarakterna budala.

Ina

E, da je Kolinda u pitanju, ti bi se vec ispovracao od svojih komentara, onako seksistickih kakve si davao a kao navodni diplomat trebao si barem biti suzdrzan. I da Milanovic jeste u pravu, ti i jesi pravi parazit u ovoj zemlji, nista nisi uradio, nista i ne radis, samo furas istu mantru ;ja sam patriota', ne nisi, jer patriota voli svoju zemlju i nesto bi ucionio za nju. Pitaj svoje glasace je li njima ista bolje u ovoj zemlji nakon sto su tebe izabrali u predsjednistvo. Tebi jeste, a njima?

/ Najnovije