Ko je bila Segmedina Srna - novinarka, političarka, aktivistica za prava žena

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Rano, prerano.....ode još jedno gradsko dijete ..... laka ti ova zemlja bosanska Srno .....

KamidaN...

Neka joj je vječiti rahmet

Jazavac

Jedna hrabra lijepa Bosanka koja je istinski voljela ovu napacenu zemlju neka joj je laka zemlja Bosanska

Guest

Guest Od iznenadne vijesti za rahmetli Srnu ne znam nista napisati. Bila si u sakom smislu rijeci najjjjj. Laka ti zemlja bila koju si branila mislima i olovkom da te vile cuvaju u dzenetu zasluzila si.

Draga Segmedina

Divna ženo, rekla si suštinu i nakon toga "zaspala". Neka ti je laka zemlja bosanska, a tvojoj porodici iskreno saučešće. Tuga velika i veliki gubitak za sve nas.

NocIDan

Bilo je zadovoljstvo gledati te dok vodiš program i kako nas uvodiš u Kliniku Schwarzwald, Poziv u ponoć ili Cosby Show. Bila si divno biće.

Ja

Divna je bila, divna. Mir dusi, sucut porodici. "Njen prvi angažman" vezan je za Studio 99. Poslije, Rat art je vodila sa Sanjom Radonjic. Draga Segmedina, pamticemo te i spominjati.

Sportska fanica

Draže mi je bilo živjeti ovdje znajući da je i ona tu. Prekrasno biće

Bistrik55

Uhhhh kako je fareta voljelaa i dragi su mi bili, steta velika ali ne kaze se djaba da bog sebi bira najbolje. sto puta pomislim kako mu je. boze sabura i snage da izdrzi vjecni neprebol... a on ce uvijek biti njena ljubav i zlato kako je svima nama pricala i sta god zlobnici komentarisali to ce uvijek biti tako. on i bebaci nek budu ponosni sto su je imali, rahmetli dini nek dragi allah podari dzennet. ❤️

/ Najnovije