Hercegovac u timu koji je izgradio historijski modul za slijetanje Apolla 11 na Mjesec

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šta je Mile

A je li oval bio legitiman? A? ILI JE BIO SAMO AMERIKANAC?!

.

>>A je li oval bio legitiman? A? ILI JE BIO SAMO AMERIKANAC?! ka Šta je Mile<< Da bi bio legitiman morali su mu ćaću izbušiti crvene sotone na Pilberku jer je bio nevini koljač.

I

Prvo nije hercegovac vec je srbin i jedan je od grupe srba koji su radili na tom apolu koje naravno niste naveli, jer pojma nemate i zato sto se sigurno nisu izjasnjavali kao bosanci ili bosnje.

Cro

Prvo nije hercegovac vec je srbin i jedan je od grupe srba koji su radili na tom apolu koje naravno niste naveli, jer pojma nemate i zato sto se sigurno nisu izjasnjavali kao bosanci ili bosnje. ka I Grmalju jedan nacionalistički, čovjek je KATOLIK bio, pa prema tome najmanje je moguće da je Srbin. Vi Srbi ste totalno ludi, vama su svi Srbi, vama je i Buda bio Srbin. Niste normalni, Bog ce vas zbog toga kometom pogoditi.

071

A ni Edhem Eddie Čustović nije genije. De ba malo odvadite.

@cro

Grmalju jedan nacionalistički, čovjek je KATOLIK bio, pa prema tome najmanje je moguće da je Srbin. Vi Srbi ste totalno ludi, vama su svi Srbi, vama je i Buda bio Srbin. Niste normalni, Bog ce vas zbog toga kometom pogoditi. U hercegovini oduvijek zive samo srbi razlicitih religija, kao sto si i ti kamenjarski srbin a brijes da si hrvat. To sto je bio katolik ne znaci da nije srbin ili po tebi srbi mogu biti samo pravoslavci? A to sto ste vi na svekatolickom saboru u zagrebu 1900. sve katolike na balkanu proglasili hrvatima, ukljucujuci i albance katolike, to samo govori kako ne znate razliku izmedju narodnosti i vjeroispovjesti, kao ni islamizirani srbi, danasnji bosnjaci.

/ Najnovije