Haris Silajdžić: Dejton nije implementiran i zato i dalje napadaju BiH

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@stidimo se

Tipicno bosnjacki neuko, nista od ovoga sto si navela nije argument, vec tvoja povrsna, subjektivna i prostacka percepcija mene.

@bosnjak

Odgovorio sam ti ali tvoje kolege talibani su obrisali. Hoces rezultate, evo ti. Rezultati kazu da u rs-u zivi 14% bosnja i da su konstitutivni tamo, iako vi tvrdite da je ista ociscena od bosnja laznim genocidom. S druge strane, samo 3% srba zivi u vasoj multi-kulti tolerantnoj fbih, sto je nivo statisticke greske i tamo nemaju pravo konstitutivnog naroda, iako im ustav bih to garantuje. Da ne govorim da je sarajevo vise etnicki cisto od banja luke, pa ti sad meni reci ko je koga tu etnicki pocistio i protjerao. A da ne pricam o zakonu o amnestiji u sarajevu, po kojem ste sav lopovluk tokom rata legalizovali ukljucujuci i kradju imovine protjeranih srba. Pa sad opet obrisite talibani.

Bošnjak

Interesantno!

/ Najnovije