Godišnjica smrti Alije Izetbegovića: Prije 21 godinu preminuo je prvi predsjednik nezavisne BiH

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sto ne zatvorite komentare

Jasno vam je da vojska dusmana samo ceka ovakav clanak da istresu svoju prljavstinu ovdje.

Hej Alija, Alija

Ljiljanima babo!

🔥🔥🔥🔥

U drugom svjetskom ratu bavio se humanitarnim radom i pomagao progonjenim Bošnjacima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Šta ćeš

U drugom svjetskom ratu bavio se humanitarnim radom i pomagao progonjenim Bošnjacima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ka 🔥🔥🔥🔥 Morali su nešto napisati za period Drugog svjetskog rata ,a koliko su napisali istine u ovom članku toliko sreće ,zdravlja i lijepog života imali.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Prljavštinu vidiš

Jasno vam je da vojska dusmana samo ceka ovakav clanak da istresu svoju prljavstinu ovdje. ka Sto ne zatvorite komentare Svaki put kad pogledaš u pravcu ogledala. Za nas ne brini ,nama je bitno da su se potomci pripadnika Pavelićeve vojske i handžar divizije debelo zaj*bali u svojim očekivanjima. Također nam je bitno da je BiH uređena ( na vaše veliko razočarenje) po Dejtonskom mirovnom sporazumu i tako će ostati sviđalo se vama ili ne. Danas je subota,vikend i mnogo razloga za slavlje.

KAKO GOD

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

DŽABA SVINJE KOLJAČKE! DŽABA!!!!

SRBIJE I HRVATSKE U OVOJ DRŽAVI BITI NIKAD NEĆE! SAMO I JEDINO VJEČNA BOSNA I HERCEGOVINA! LAJTE KERE JAKOBSFELDA, DŽABA !!!! DŽABA FAŠISTIČKA BAGRO DJECOUBILAČKO - LAŽOVSKO - GENOCIDNO - FUTAVA! DŽABA, ETO PIŠITE KOMENTARE HAHAHAHAHAHAH !!!!!

Ne pijem dok Paja vozi

***

***

***

Sarajevo

Da ti Allah dž.š. podari dženet, predsjedniče

Odgovor

***

Prije 21 godinu?

Ma kud nije i prije....

Istoricar Smajo

Alija je najvece zlo sto se rdoilo i hodalo Bosnom. U Dejtonu je nas Bosnjake "zabetonirao" u kantone za sva vremena.

Adi

***

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

*** ka Ne pijem dok Paja vozi Još si iznenadjen i uvredjen jer si potrošio socijalu, nađi ti sebi posao i nećeš biti jadan i gladan. I jopet(opet) pozdrav od krštenog kuma Paje

Srb IN

Da ti Allah dž.š. podari dženet, predsjedniče ka Sarajevo podario ***

***

Bosna i Hercegovina nikada nije imala predsjednika!

I KAKO ZIVITE SADA DEMOKRATSKI

isto kao prije 700 godina

Alija

Drag mi ba svaki PETAK tad mi odza utjera kožni METAK

Sudija

Zbog Alije Zivkovica BiH muslimani nemaju ni entitet, ni jedinstvenu Bosnu, nego zajednicu kantona na 23% BiH. Mozete vi ignorisati ovu cinjenicu, ali Alija je kriv za sve sto vas je snaslo od 92g ukljucujuci i lazirani genocid.

Odgovor

*** ka Odgovor Kao što rekoh Srbija i Hrvatska su u srcima konstitutivni naroda ( Srba i Hrvata) koji žive na teritoriji BiH. BiH je uređena po Dejtonskom sporazumu i tako će ostati jer Srbi i Hrvati neće nikad pristati na drugačije uređenje BiH zbog mehanizama zaštite vitalnih nacionalnih interesa i prava kojim im daje Dejtonski mirovni sporazum. A vi drugačije uređenje nećete moći nametnuti. Dakle,vječna BiH,ali uređena po Dejtonskom mirovnom sporazumu,svidjelo se to vama ili ne. Ipak na ovim prostorima roditelji vaspitaju svoju djecu i bez obzira koliko je generacija stasalo i dobilo pravo glasa valjda vam je jasno po načinu glasanja i komentarisanja šta misle. Ovi što Srbe nazivaju genocidašima trebaju znati da nema genocidni naroda. Pa tako ni Srbi nisu genocidan narod.Pogotovo je ludost da čitav jedan narod tj. srpski narod nazivaju genocidašima oni koji u svom porodičnom stablu ili bilo kakve druge veze imaju sa pripadnicima Pavelićeve vojske, handžar divizije,balista, itd. U svakom narodu ima časnih i nečasnih ljudi. Da li je neko častan ne određuje se po tome kom narodu pripada već se određuje po tome kakve su mu misli ,riječi ,dijela,postupci i način života. Svako je odgovoran za svoje postupke i s tim narod kojem pripada nema veze. Stoga ne vidim razlog zbog kojeg je administrator obrisao komentar. U komentaru nije bilo ništa uvredljivo. Što se nekom ne sviđa istina napisana u prethodnom i u ovom komentaru je nešto sasvim drugo.

/ Najnovije