Edin Forto: Ne može biti promjena bez hapšenja, Četvorku neće uspjeti razbiti

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Tebi bi najvise odgovarale ulice vojvode stepe cara lazara itd banditu jedan dezerterski kad ce se tebi suditi za dezertersvo

faris

Sta kaže Forto: Sa ministrom Delićem ce formirati strucno tijelo. Sa nestrucnjakom, diletatntom, mediokritetom, formirati strucno tijelo. Pa to je oksimoron i to prvorazredni.

071

@Koel Onog momenta kada se SDA kadrovima bude sudilo za ratno profiterstvo i kada se dobro pročešlja spisak veterana ArBiH. Ne budi smiješan.

g.o.a.t.

Vas će razbiti SDP, skupa s onim kretenom Damirom Nikšićem.

Nada

Živjela sloboda , dolje sda gamad

Dea

Pet mastavnika tjelesnog - vlada eksperata

Bah

Jesi li ti prirodno glup ili vjerujes u ova sranja za siroke narodne mase razredna pedercino?

Um

Hajmo difovci dosta suplje hvataj se posla i nemoj vise prebacivatinase pare svom sefu konakovice jer ce ih ovaj na neki nacin opet proslijediti zukorlicu jer taj bez para nemoze opstati u srbiji mal mu dzemat

/ Najnovije