Džaferović: Želje Beograda i Zagreba neće proći, nema odluke mimo BiH!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Predizborna predstava za male bebe.

071

Nego, Džaferoviću, ono vaš pulen sa tri osnovne na čelu OSA-e? Pa čime se bavi? Imate li vi ikakvih obavještajnih podataka i makar naznaku neke politike? Jok. Sa Marsa pali, a institucije, kao i onoj drugoj dvojici idiota, vam samo služe da kradete, kradete, kradete, kao i svaki drugi krimogeni asocijalni slučaj, i da se ta krađa zataškava. Prepričavate šta se dešava u regionu kao da ste šankeri u kafani, a ne članovi Predsjedništva, premijeri, ministri, tužioci, inspektori, istražitelji....Koga vi mislite da još možete tako praviti budalama? Iscenirate fol neku krizu u regionu, jer je svetoj trojci sve izmaklo iz ruku i ni invazija vanzemaljaca ne može više pomoći da se skrene pažnja sa života.

Edita

Nisam znala da si Dzaferovicu vidovit pa znas sta su njihove zelje. Aferim! A moja zelja bi bila da nam kazes o cemu si ti pricao i sta si zazelio u Pakistanu, u Turskoj? Ides sam, i to je sasvim normalno, a sve drugo nije. I daj promijeni tu famoznu Bakirovu recenicu 'nece proci', samo on ima tako siromasan vokabular.

Analiticar

Sefko - ima samo jedan mali problem u ovoj tvojoj izjavi. Ti predstavljas samo 23% BiH, a ne cijelu BiH. Ovo je jos jedan dokaz da Bakir i SDA zele da stvore unitarnu zemlju po Alijinom recemptu iz Islamske deklaracije.

Mostar

Mozda je covje mislio mimo Bosnjaka ali mu izletilo mimo BiH...niste vi BiH, ne, ne....

Gacanin

Analiticaru on predstavlja 51 posto stanovnika bih.

Nbs

Analiticaru on predstavlja 51 posto stanovnika bih. ka Gacanin ratni zlocinac nikog ne predstavlja

abc

Bravo Radoncicu za ovaj tekst! https://avaz.ba/vijesti/bih/602326/kako-je-dodik-opet-nadigrao-komsica-i-dzaferovica Treba narodu otvoriti oci gdje vodi Bakirova politika. U zadnjih par godina sve promasaj do promasaja u kadrovskoj politci SDA bilo u stranci, bilo u FBiH ili BiH institucijama (seksi Selmo, Turkoviceva...). Lopovlucima i aferama SDA kadrova nigdje kraja. Totalna fula oko pokretanja revizije protiv Srbije za genocid. 18 mjeseci cekanja za novo Vijece ministara. Blokada politickog zivota u Mostaru 10 godina. Itd itd. Sta jos treba da se desi da Bosnjaci shvate kuda ih vode Izetbegovici?

/ Najnovije