Dr. Nakaš: Građani moraju tužiti vlasti zbog vakcina, oni su odgovorni za smrt ljudi

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

Tako je malo ovakvih ljudi u ovom poganom gradu ostalo..... Čovjek za ustati pa mu ime pomenuti!

Da li se predstavnike vlasti zaista može smatrati odgovornim za smrt bh. građana, posebno nakon što su vakcine postale dostupne u svjetskim okvirima?

Sto posto! Ne samo za smrt već za sve patnje i onih kojih su bolovali, ležali, izgubili radno mjesto, izgubili vrijeme, nisu imali plaće. Svi oboljeli, svi zaraženi i porodice svih umrlih. To su tri grupe građana za koje oni moraju da podnesu račun.

TUZBE

Dakle, sindikati, komora, udruženja građana za zaštitu ljudskih prava, svi oni imaju pravo, pa i obavezu, da pokrenu tužbe i da se te tužbe odnose na vladajuće.

IDEMO TUZBE

Mi od njih ne možemo tražiti nikakvu finansijku nadoknadu. Mi samo možemo tražiti da ih sud smijeni, da ih protjera iz politike, da im zabrane vlast, kao što su htjeli zabraniti Donaldu Trumpu u Americi.

MOZEMO PROMIJENITI STVARI TUZBAMA!!!!

Kada bi sada neko bio pametan pa da pokrene tužbu i da traži zabranu kandidiranja svima iz vladajuće garniture, jer nisu pokazali dovoljnu svijest prema građanima u najteže vrijeme...

Možemo al u Limburgu

Kada bi sada neko bio pametan pa da pokrene tužbu i da traži zabranu kandidiranja svima iz vladajuće garniture, jer nisu pokazali dovoljnu svijest prema građanima u najteže vrijeme... ka MOZEMO PROMIJENITI STVARI TUZBAMA!!!! Stvari možemo promijeniti samo i jedino izlaskom na ulicu, razvlašćivanjem Izetnegovića i njihovih poltrona, kako njih, a tako i svih ostalih, bez obzira kojoj zločinačkoj sekti (stranci) pripadaju. SVE! Istorija nam je bezbroj puta dokazala da se u ovoj primitivnoj zemlji ništa ne može promijeniti bez sile i krvoprolića!

704

Kad bi , recimo, i ove na vlasti srušili, koga bi mogli poštenog da stavite na čelo države!? Nema poštenog stvora, mi smo otišli debelo u moralnu katastrofu! Samo volonterski postaviti političare, pa da vidimo onda koliko vole svoju zemlju i narod! Bez plate! Iz ljubavi, kao što svi govore kad se promovišu.

/ Najnovije