Jurić o cijepljenju u ZHK: Sarajlije ćemo, ako treba, vakcinisati i nedjeljom

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Nebi se vakcinisao ni za kakve pare .

JA1

Ja bih ovoj doktorici dao da mi rasi sta god hoce

CC

Dok famozna cetvorka 007 u KS nosa olovku sa kamerom do tada siromasni kanton ZHK sprema vakcinaciju svojih i gradjana KS !

Hvala bas velikodusno

Pa naravno da morate kupovati kad su vam budjeti prazni i ne placate poreze. Isto tako i mi cemo vas primati subotom i nedjeljom ako treba cim uplatite uslugu ljecenja u sarajevu i to puna cijena plus samo 8 posto marze.

Gost

Ne moras jarane, ali bez vakcine i ove godine ne gine ti Neum preko Svitave ili neko jezero a o Evropi mozes samo sanjati bez potvrde o vakcini.

Porota

Valjda bi nam prvo trebali objasniti kako ta vakcina djeluje , na koliko vremena štiti od korone, koja je orjentaciona cijena (2x) . Ovako možemo kupiti mačka u vreći pa nakon tri , četiri mjeseca ponovo tražiti nove vakcine. Zbog čega ljudi uopšte plačaju zdravstveno osiguranje. Gdje su otišli silni krediti od MMF-a ? Ako su otišli privatnim firmama dali će ih oni i vračati ?. Stvarno se u ovoj državi ništa ne zna osim da postoje prvi i zadnji.

Dobar

To mi radi bejbe!

@nasvasta

Nebi se vakcinisao ni za kakve pare Šta ćeš kad si glup, jbg..

@@nassvasta

E nek si ti pametan, hebo misljenje svojom glavom, imas medijske poltroncice koji te lazu, a ti jos vrijedjas nekog da glup, sta reci, moroncino, da se spustim na tvoj seljacki maloumni nivo. Covjek rekao svoje misljenje, a ti glup ko sto od bukve a vrijedjas.

prijavili se

Mi smo se prekjučer prijavili - kaže nam čovjek non-stop zovu ljudi, najviše iz Sarajeva. Ja još uvijek ne vjerujem da će oni uspjeti nabaviti vakcinu, ali neka nas nanekom spisku, kad već državno zdravstvo ne haje za nas. Jedna doza je 20 KM, dvije 40. Nije to skupo. Za te pare ne tražim ni da mi spriječi zarazu, dovoljno je da sprječava najteže oblike bolesti. Svega sam se nagledala.

Bonasera

Dao bih joj da me cijepi čime hoće...

Mostar

Sarajlije treba usput cijepiti i protiv mrznje i nacionalizma

JA1

Sarajlije treba usput cijepiti i protiv mrznje i nacionalizma ka Mostar E jest se nasao ko ce nam reci, hahahahaha

Oko

Jel ti uso sa zada virus ti ces nas cjepit ccc

/ Najnovije