Dr. Emir Hadžikadunić: Ukrajina je prva linija vanjske odbrane BiH!

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Druge linije nemamo.

.

***

Miki

***

Miki

***

5/7

Znaci profesore nato treba da zastiti ustavnopravni poredak bih u slučaju nasilnog odvajanja entiteta RS ili u slučaju VANJSKE agresije dok naprimjer ustavno pravni poredak srbije nipodaštavaš i opravdavas direktnu nato agresiju i ubistva civila od strane nato bombi jer se umijesao u gradjnaski rat srbije protiv šiptarskih terorista zato sto su pokusali nasilno odvajanje. Nasilno odvajanje republike srpske nije opcija a nasilno odvaja je republike kosovo jeste. Umjesto da si objektivan te da se drzis principa da se povelja un odnosi na sve jednako po pitanju teritorijalnog integriteta ti si odlucio pricati nebuloze. Ja da sam vlast raspisaombi potjernicu za tobom zbog uzurpiranja ustava i ne bi dobro prosao. ka Miki Ja da sam vlast - zahvali se nebesima što nisam, ti bi bio u Zenici i već dohvaćao sapun sa poda. Zbog izazivanja nacionalne mržnje. Zbog, korištenja lažnih i iskrivljenih činjenica, sudski nedokazanih, a koje mogu izazvati uznemirenost i osjećaj straha kod drugih.

KAKOVA PROVALA I BUDALA!

.......

Miki

***

robot

Sto posto. Oni su ocekivali da ce do brzo završiti, cak je i Dodik imao zeleno svjetlo od Rusa za one bljuvotine o prenosu nadležnosti i gadost koju je on nazivao rsexit a koji je tempirao da bude proslo ljeto... ali stvari u Ukrajini se ne odvijaju po planu pa tako ni to ...

3/8

Kojih laznih cinjenica? Navedi jednu. Ja smatram da bejha ne treba da postoji jer s ne postuje dejton od strane usa kao garanta dejtona ne reaguju kada je bilo glasanje u un bez odluke predsjedništva za osudu ruske agresije. ka Miki 1.) NATO agresija - nedokazana tvrdnja i lažna činjenica. Izazivanje uznemirenosti i/ili straha kod pripadnika drugih naroda. 2.) Građanaski rat Srbije - nedokazana tvrdnja i lažna činjenica. Izazivanje uznemirenosti i/ili straha kod pripadnika drugih naroda. 3.) Šiptarski terorist - korištenje uvredljivog imena ili naziva za pripadnike drugih naroda. Izazivanje uznemirenosti i/ili straha kod pripadnika drugih naroda. 4.) bejha - korištenje uvredljivog imena ili naziva za članicu UN-a, međunrodno priznatu državu. Izazivanje uznemirenosti i/ili straha kod pripadnika drugih naroda. ...................... Ali, obzirom da je ovo država gdje glavni tužilac i gospodin koji pravno reguliše i nadzire rad pravosuđa u Bosni i Hercegovini, kažu da je teško dokazivi negiranje genocida.... Sve ti je oprošteno... Barem za sad.

***

Lijepe riječi su ukras

Žepljak

***

!

SLAVA UKRAJINI

Sarajka

***

666

***

Prcoje

Moj profesore, vjerovatno se pokojni komadant Žepe ne bi stobom složio oko pominjanja Ukrajine. Za njega je Ukrajina značila smrt! ka Žepljak Pomaže bog Risto... Veliš... U Žepi se koristi termin "pokojni"?! Ajd, u zdravlju mi ostaj Rile

666

Lijepe riječi su ukras

Adi

Lijepe riječi su ukras

Miki

1: nato agresija je upad vojne organizacije nato snaga na suverenu teritoriju republike jugoslavije BEZ odluke savjeta bezbjednosti UN kao najvise institucije. 2: gradjanski rat se odvijao na suverenoj teritoriji srbije i tada nije takozvana republika kosovo nije postojala nego su postojale separatisticke organizacije koje su vrsile likvidaciju nealbanskog stanovnistva. 3: ***terorista je naziv za ekstremisticku organizaciju koja je pokusala otcjepljenje mimo ustava drzave u kojoj zivi i bez podrske savjeta bezbjednosti UN kao najvise institucije, a ciju podrsku nema ni sada. Trenutno je jedino podrska usa koja ne postuje ustav srbije niti sb un. 4: bejha pisem zato sto mi je mrsko napisati pun naziv. A mrsko je i radio sahrevu napisati republika srpska nego koristi termin "manji bih entitet" ali za njih nema osude krsenja dejtona jer se ne koristi puni naziv.

..

*** Oprosti mi Bože što ovom tebi odgovaram... Ali odkud ti ta glupost da Bošnjaci nešto aman -zaman vole Tursku? Nešto više nego napr. Sloveniju? Gdje si vidio da u Sarajevu, Zenici ili Tuzli nosaju Erdoganove slike? Da nose majice sa turskom zastavom? Kod pravoslavaca sve ćeš to vidjeti - naravno rusko. Uostalom, ***** smrdljivu i *****. Hvala ti na pažnji.

6/8

>>1: nato agresija je upad vojne organizacije nato snaga na suverenu teritoriju republike jugoslavije BEZ odluke savjeta bezbjednosti UN kao najvise institucije. 2: gradjanski rat se odvijao na suverenoj teritoriji srbije i tada nije takozvana republika kosovo nije postojala nego su postojale separatisticke organizacije koje su vrsile likvidaciju nealbanskog stanovnistva. 3: ***terorista je naziv za ekstremisticku organizaciju koja je pokusala otcjepljenje mimo ustava drzave u kojoj zivi i bez podrske savjeta bezbjednosti UN kao najvise institucije, a ciju podrsku nema ni sada. Trenutno je jedino podrska usa koja ne postuje ustav srbije niti sb un. 4: bejha pisem zato sto mi je mrsko napisati pun naziv. A mrsko je i radio sahrevu napisati republika srpska nego koristi termin "manji bih entitet" ali za njih nema osude krsenja dejtona jer se ne koristi puni naziv. ka Miki<< Pa onda da parafraziram gosodina Lendu, složit ćemo se da se apsolutno ni oko čega ne slažemo.

Ojgen

Holliday Innovci su tako dobili po piksi - tresu se ko trska desetljećima nakon rata

Ljiljani nisu sa Karpata

Lijepe riječi su ukras

visocica 1662

Dr pusku u ruku pravac Ukraina i brani BH,znate lajati na sva usta a kad treba uzeti pusku braniti drzavu onda ste ili nesposobni za vojsku ili ste se uhvatili koge i preko granice i kad se sve zavrsi vrati te se na krvave ulica na kosti mrtvih boraca.

/ Najnovije