Dizdarević: Režim kriv za smrt hiljada ljudi, dovoljna je iskra da plane ogorčenost

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Pa Raife mogli ste reagovati i kada je 5000 duša Alija direktno isporučio na Klinton ov zahtev. Čemu danas larma? I vi ste nečinjenjem doprineli ovakvom sistemu vrednosti.

Dea

Gdje iskopaste ovog komunjarskog metuzalema

NICK

moralna vertikala

kukac

Kad je Bogić govorio Ne ovaj je govorio Da

On

Kŕehni je Raife i bjezi na ahiret. Pokazi se vise

ss

uradi nesto raif, tko ce ako neces ti

Azazel

Ma zna ovaj zombie sve

@ miki kiki

Mani se ti čorava posla i teorija zavjere. Ne znam šta je tebi Alija radio pa ga u svakom postu spominješ. Ja mislim da i u snu njegovo ime buncas.

UMRI

UMRI MONSRTRUME!!!!

CRKNI

CRKNI ZLOBNI STARI GADE!!!

@ NICK

MORALNA VERTIKALA? MOŽDA, ŠLJAMU I POLUSVIJETU POPUT TEBE.

/ Najnovije