Da se ne zaboravi: Sjećanje na sarajevsku heroinu Fadilu Odžaković Žutu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lektore

***

Ne pijem dok Paja vozi

>>" Vojnikinja, Borkinja, patriotkinju..." jel može prevod? ka lektore<<Kad neko želi ispast pametan a ispadne glup. To ti je za ženski rod

Ajoooj

smanji malo, alahati

Duduk

>>" Vojnikinja, Borkinja, patriotkinju..." jel može prevod? ka lektore<<Kako da ti kao detektor treba prijevod

Ona

Je pucala na Srpsku mladost...da nikad mira nem u paklu

Jedno nisam nikad shvatio.

Zasto se toliko moralo ginut za Zuc, a dok se momcima koji su presjekli cestu Vraca - Pale nije htjelo poslat pojacanje. Na Zuci nije koliko ja znam nikad postojala opasnost da se srpska vojska spusti odatle u SA, nego se valjda odatle htjelo kontrolirat Vogoscu. Zasto sje to bilo toliko vazno da se toliko moralo ginut za to, ja ne znam.

?

***

/ Najnovije