Dragan Bursać: Radomir Rade Zoranović, Srbin, Bosanac i borac protiv četnika

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Srbi u Armiji RBiH su meni bili jedan od presudnih faktora da se javim u jedinicu, i Hrvati naravno. Srpska propaganda prvenstveno i naše greške su taj broj već 93. znatno smanjile.

Gost

I veliki gospodin

Duduk

A sve je to super sad govorite ovo je gospodin i veliki pateiota, a onda se malo odmaknemo nešto srbi uradili e onda je druga priča srbi su ološ, bolestan, narod, yreba ih istrebit, turci ih doveli ko sluge itd i to sve srbe stavljati u isti koš zar nemožete reć čast izuzecima e to mene nervira.

Duduk

Zar ne treba da se brane ovi srbi i koji su se borili izgubili život ranjeni aj sad što ih njihovi sebi zovu izdajice zar i mi to mormo govorit a borili se protiv svojih. I sad kad slušaju njihove porodice i kažu pa za šta je moj otac, muž, sin pogino il ranjen

aboutPalme

Gluposti. Vise je Bosnjaka bilo u JNA i VRS. Zasto su ni akademika, ni politologa, ni obrazovanog covjeka vodili u Zenevu?

Guest

jedna izjava koju sam dao 92 u ljeto na Hrasno brdu “Ne borimo se mi protiv srpskog naroda nego protiv ovih extremista i četnika koji su se popeli na brda da nas ubijaju i protjeraju. Pozivam sve Srbe koji nisu okrvavili svoje ruke da se vrate u svoj grad da ga zajedno odbranimo.” E to je i nas Zoka i samo svi zajedno i to ne samo ovi konstitutivni nego SVI možemo napraviti Bosnu po mjeri svih,zašto smo se i borili.

@Duduk

Druze, da se mene pita oni bi imali poseban status. Zasluzili su, svima su nam davali nadu da se borimo za zajednicku zemlju. I hvala im u moje ime.

PD

A ti Bursac, ciju si uniformu ti nosio tad kad su ljudi pokazali ljudstvo??????????

Šonene

Svako ima kako Turci kažu ima svoju nafaku , tako i taj heroj rade.

Hm

Bursać- plaćeni autošovinista!

Zaveden i prevaren

Borio se protiv svog naroda , i život dao za islamske fundamentaliste!

Munja

Jel to onaj srbin sto tekbira ...sto je sa bulom ozenjen. Hebo vas on i vi njega. Pljuc!!!

Hm

Pa borio se onda i protiv tvoje rodbine, komšija, i tebe, moj Bursaću!

/ Najnovije