Bravo, Bosanci: Kemal Mehinagić i Ismar Klebić doktorirali veterinu u Švicarskoj

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ne kontam

U kojem segmentu je ovo saznanje bitno za drzavu, odnosno mozda konkretnije pitanje hocemo li to sad svakoga ko doktorira u inastranstvu promovirati na domacim portalima? Neznam dali ste upoznati da imamo nase ljude koji su doktorirali i rade na Harvardu?

Ne pijem dok Paja vozi

U kojem segmentu je ovo saznanje bitno za drzavu, odnosno mozda konkretnije pitanje hocemo li to sad svakoga ko doktorira u inastranstvu promovirati na domacim portalima? Neznam dali ste upoznati da imamo nase ljude koji su doktorirali i rade na Harvardu? ka ne kontam Zašto ne spominjete malo one koji žive odnosno pate od socijale

Provincija u pozadini

U kojem segmentu je ovo saznanje bitno za drzavu, odnosno mozda konkretnije pitanje hocemo li to sad svakoga ko doktorira u inastranstvu promovirati na domacim portalima? Neznam dali ste upoznati da imamo nase ljude koji su doktorirali i rade na Harvardu? ka ne kontam @Ne kontam Zbog demografske eksplozije polusvijeta, katastrofalnog pada sistema obrazovanja, zbog hiperprodukcija privatnih i fiktivnih fakulteta, zbog štanceraja diploma na istima ali i sumnjivih studiranja i postdiplomskom studija na državnim univerzitetima, ovi doktorati se predstavljaju kao nešto senzacionalno. Jad i bijeda naše stvarnosti.

Provincija u pozadini

* hiperprodukcije* [] * postdiplomskih studija*[]

ne kontam

"provincija u pozadini" potpisujem svaku napisanu rijec samo je tuzno da su nam ovo vijesti uz svo duzno postovanje momcima na postignutom uspjehu. Nezelim da prihavatim ovo sto si napisao kao realnost al nije daleko od istine...

/ Najnovije