Pokrenuta inicijativa da Ivica Osim dobije ulicu u Sarajevu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ghost

Zasluzio je.

Gost

Klasično proseravanje! Saćekajte da rikne pa onda se proseravajte!

@Gost

Papak, ne provaljuje se, naravno da nece dobiti ulicu za zivota. Puna podrska za inicijativu.

Sunce

Zbog onih suza i poteza u maju '92. na press-ici u Bg -zasluzio je. Covjek.

Guest

Ova velicina sto se mene tice zasluzuje bistu u centru grada ispred katetdrale. Veceg covjeka od njega nismo imali od I i II svjetskog rata!

Pajdo

Kojoj budali pada napamet da se mijenjaju nazuvi ulica,neznam sta je Osim vazniji od trenutnog imena ulice.

@pajdo

U pravu si, puno nam je papaka doslo iz zvornika i drugih dijelova istocne bosne u sarajevo, sad smo mnogo urbanija i pitomija sredina, da ne kazem kasaba.

/ Najnovije