11 godina je kako je preminuo Rasim Delić: Jedan od stubova odbrane BiH

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kad

Presuđeni haški ratni zločinac!

Koel

Za sta presudjen na 2 god koje je lezao u hagu dok su sudili mu nisu mogli nista naci pa da ne bi ostwtu placali daj mu dvije gosine prisij

Mirko S. Kojotovski

Izlišno je komentarisati tekst koji je potpuno pogrešan.

!

Novinaru idiotu General je rođen 4.veljače 1949 godine.

Vojak

Ne znam sta je branio, ali vas je zapalo 4 kantona od te BiH.

Koel

Vojak 17. 04. 2021. u 02:29:02 1 1 Ne znam sta je branio, ali vas je zapalo 4 kantona od te BiH. Ti si ocito nepismen kolko je koga zapalo i ko sta drzi znamo mi u Bosni a ne vi u srbiji ili pobjegulje vani nista se ti ne sekiraj sta je nama zapalo

dP

Nedostojan sjećanja.

Sto bi rek’o voljeni Srdjan Puhalo,

Rasim Delic je zlocinac! Presudjeni

ljiljan

On je pokazao da se obraz moze oprati, prijavio se u Hag i odlezao svoje grijehe. Priznao zlocine svoje i svoje Armije.

BiH

Castan borac i general! Rahmet mu dusi i hvala za sve sto je uradio za BiH. Rasim i ARBiH su nas sacuvali od smrti i progona. Ko se sjeca rata taj i zna da nije bilo lako.

Džasmin

Malo mi je licemjerno

Sead Torlak

On je nasa sramota. Jedini bosnjaski vojskovodja koji je zlocinom okrvavio ruke i kojem.je dokazana krivica, te je osudjen pravosnazno. On je osramotio i uniformu i zastavu koju je nosio.

Džasmin

A eto opet se spominje godišnjica smrti pa će godišnjica rođenja pa će dat ime ulice po njemu ili neki objekat a to je ok a kad drugi upitanju (mislim narod) to radi onda je sramota skanđal užas.

Lafo Mamone

Zaboravljen je.

Džasmin

Upravu si zaboravljen je a ovo što ga spominju je slučajno omaklo se

Samo razlaz preostaje

Zar se presuđeni ratni zločinac treba da spiminje?! Sramota ovog portala i države koja finansira propagandu protiv Srba i Hrvata!

/ Najnovije