Beograd: Izložba britanskog fotografa Paula Lowea o opsadi Sarajeva

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ha

Dosli stranci kao sto je i on i par domacih izdajnika sa bosnjama iz sarajlabada i to je vama veliki odziv. Slike govore da vas je jako malo.

Gogo

Da li se iz tih fotografija spoznaje KO je drzao Sarajevo u opsadi i masakrirao civile 4 godine? Vjerovatno se ne vidi i ne zna...vanzemaljci...

Habuhabuhabu

Znao sam da će se to prije desiti u Beogradu prije nego što će se nešto slično uraditi u Zagrebu. Tamo još misle da je hrvatska vojska sravnila Mostar sa zemljom iz plemenitih razloga.

DA LI SE IZ TIH FOTO

VIDI KAKO JE ENGLESKA BOMBARDOVALA SRBIJU ZA VRIJEME DRUGOG SVJETSKOG RATA SVE BOLNICE U BEOGRADU I OSTALIM GRADOVIMA

Ma ne

VIDI KAKO JE ENGLESKA BOMBARDOVALA SRBIJU ZA VRIJEME DRUGOG SVJETSKOG RATA SVE BOLNICE U BEOGRADU I OSTALIM GRADOVIMA ka DA LI SE IZ TIH FOTO - Ali se vidi kako su koljači i djecoubice koje ti podržavaš jer su isti kao ti u Sarajevu ubili preko 11 500 ljudi i među njima 1600 djece.

Alice Julien

Prema tadasnjim podacima Balkanskog centra u Trstu, 2% stanovnika Srbije, bilo protiv masovnog smaknuca gradjana BiH i okupacije. Danas u pariskoj ulici Tilsit, u trezorima nekadasnje Beogradske banke se nalazi opljackani plijen istih!

/ Najnovije