Turska novinarka Sedef Kabaš stigla u Sarajevo

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo, sedefna sećanja...

Svojevremeno su poniženi i Sarajevo i Orhan Pamuk, a o Bogiću Bogićeviću, Marku Vešoviću da i ne govorimo. Hoće li i nastup Sedef opstruirati Gazija Trezor-efendija, možda pošalje Čakiju Zahiragu da završi stvar? Nije nam je bilo na komemoraciji Vešoviću u Narodnom, hoće li se maherka za stanove, selfije, fasade, Kalendarka od Baklave hem Ćevapa, pojaviti u publici, zna li se šta???

Nema tog kabaša...

...koji ovu kasabu po mjeri SDA i njezinih klonova, frakcija i imitacija, može oprati. Kasabu koja se neuspješno krije iza mena nekadašnjeg Grada.

Ma i u imenu odmah ti napominje da je kabas bitan.

Dobro vam je Zoka Milanovic rekao..... Evo vidis i gurkinja isto kaze.....

Nek ne

ide Baketu blizu, mogo bi joj kabas kroz grlo procerat, za vrijedjanje sultana.

IKS

Zamisli da imas posao potralnog bijednika kao ovaj fekalno proruski komentator??? Imas istu funkciju kao i anus, otvoris se da izadju gvna.

Ko god

je protiv sultana je dobrodosao

071

Ma inace je zivot krasan na tom famoznom istoku....Sloboda i blagostanje su najbitniji, vrijednost ljudskog zivota je ogromna. Ako imas iskaznicu vladajuce stranke i istinski si podanik. Nije ni cudo da se ovi nasi desnicarski papci toliko upiru prema istoku.

/ Najnovije