Tanović za beogradski list: Vama treba Villy Brandt, ne zbog nas, nego prvo zbog vas

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Vili Brandt je dosao nakon sto je nacisticka njemacka sravnjena u pepeo. A koliko vidim jevropejski nacisti zanose muda na okukama krstaskom daisu i jos ih nagradzuju.

Fuke

Bravo Danise,,,veoma korektno..!

Kad su saveznici došli do Prištine trebali su produžiti do Beograda, do sada bi imali puno Vili Branta, u tome je cijela finta. Srbina treba dovesti na granicu očaja da bi mu došlo u glavu!

.

Sudija

A ja mislim da treba svi svima da se izvinu. Nije samo Srebrenica najvaznija. Sta cemo sa genocidom nad Srbima u BiH 1914 pa 1941 pa 1992. kojui je cinio tvoj narod uz saradnju sa ustasama, austro-ugarima ,njemcima i tolika sila nije nikada iuspjela da podcini srbe i Srbiju ali hajd de se ne hvalimo vise. Moj Tanovicu da se prebrojimo pa da vidimo koliko je ko zlocina nacinio nad kime. Onda ces vidjeti da je Srebrenica topla limunada.

Dd

Ne danise, nego vama treba vili brant, kao i hrvatima, za genocid nad srbima, jevrejima i romima u drugom svjetskom ratu, a za koji nikad niste odgovarali niti ste refasizovani, kao sto su nijemci refasizovani nakon zavrsetka drugog svjetskog. To mozete zahvaliti titu koji je i sam bio hrvat, pa ih je spasio toga kao i vas zbog utopisticke ideje bratsva i jedinstva, iako se dobro znalo da su srbi bili ti koji su bili nosioci antifasistickog pokreta na balkanu, a vi ste kao i uvijek bili na strani okupatora, kao i u prethodnom ratu. Znas danise, smijesni reziseru koji dobijas nagrade zbog blacenja srba, bas kao sto su dobili i jasna djuricic i boris isakovic na vasem festivalu trecerazrednog filma, kako ga fino opisa muharem bazdulj, jos jedan odmetnuti musliman koji poce misliti svojom glavom, a ne bakirovom i reisovom kao ti.

jos krscanskog talibanskog sranja

Ne danise, nego vama treba vili brant, kao i hrvatima, za genocid nad srbima, jevrejima i romima u drugom svjetskom ratu, a za koji nikad niste odgovarali niti ste refasizovani, kao sto su nijemci refasizovani nakon zavrsetka drugog svjetskog. To mozete zahvaliti titu koji je i sam bio hrvat, pa ih je spasio toga kao i vas zbog utopisticke ideje bratsva i jedinstva, iako se dobro znalo da su srbi bili ti koji su bili nosioci antifasistickog pokreta na balkanu, a vi ste kao i uvijek bili na strani okupatora, kao i u prethodnom ratu. Znas danise, smijesni reziseru koji dobijas nagrade zbog blacenja srba, bas kao sto su dobili i jasna djuricic i boris isakovic na vasem festivalu trecerazrednog filma, kako ga fino opisa muharem bazdulj, jos jedan odmetnuti musliman koji poce misliti svojom glavom, a ne bakirovom i reisovom kao ti. ka Dd Supljacka supacka krscanska naracija igranja na kartu zrtve i progona od rimskog carstva do danas uz dodatak inverzije stvari u maniru desnicarskog Francuskog rada s kraja 90ih. Nema grijeha za one koji vjeruju u Krista i slijede pravednog vladara pravovernih halifu Al Beogradlija sucur Kristu fasistu.

/ Najnovije