Tanović o stanju u bh. kinematografiji: Imam osjećaj da dolazimo na kraj jednog lijepog perioda

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Gacanski klan. Nema gdje ih nema

Trojanere ste ...

... podrzavali, sad uzivate u njihovim odlukana.

***

***

***

***

da li je ovaj passe osjedjeli Rom, Tanis Danović,

sačuvao svog mačka da mu se opet ne igubi kao što mu se njegov nazovitalent izgubio. Dovimo z6a kišu naših para za njegove bezvrijedne tvorevine,... TI bi Rome trebao ćivjeti od prodanih ulaznica za svoje filmove, a ne od budžetskih para, tj. na našoj grbači. Koga briga šta si ti to ko nešto snimio,...? NIKOGA! sami se sebi divite,... mahalska posla.

***

***

***

***

***

***

***

***

Sejo

Smijenite, čovjeka, koji je završio isu školu, kao i braća iz Bosmala i stavite nekog, ko zna šta je Telco 2.0 operator.

tankovic

Idi gospodine u Pariz da zivis! Zena ti je francuskinja tako da imas alzernstivu...samo sto bi u francuskoj bili sirotinja u getu, i nju si doveo da zivi u slobodi i rahatluku. Ne s... u muzeje i vizuelnu kulturu se uopste ne ulaze. Fobro zivis kao burzuj.

Jebi mater svoju ti i film.

Kukaš p....o osnovao si vašu stranku pa neka ti sad pomogne.

Danise

Ne može država plaćati vaše provatne projekte. Ako si siguran u sebe i u uspjeh filma ili serije podignes kredit, kuća pod hipoteku i eto para. Vi biste pare od države a da zarada ide samo vama. A ako ti ne odgovara u BiH, ti je napusti, otišao si i u ratu, kada je bilo najteže, otićićeš i sada

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

A zašto ne napraviš film o dijaspori patriotama na socijali i njihovoj teškoj borbi za BiH o ratnim ranama odnosno šuljevima od sjedenja u fotelji ili stolici posljedica ratovanja preko Tv i video igrica, pa jedenje pašteta hl**** od tri dana, koske i pušenje krdže

Horoz

Pa je li zaista mislite da svake godine trošite milione javnih para, za promašene komercijalne projekte? Gdje to ima? Pričate o kulturi, a ponašate se kao reketaši. Izvoli založi vilu u centru, pa snimaj serije i filmove.

/ Najnovije