Scenaristica filma Dara iz Jasenovca: Želim da film Jasmile Žbanić osvoji Oscara

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Oscar je u cijeloj prici najmanje vazna stvar.

Nisu svi Seselj...

Daj Boze da nije bilo potrebe za snimanjem ni jednog filma od ova dva Filma koja svedoce o masovnim ubistvima sivila zena i dejce, o dva Genocida. NDH je pocinila Genocid nad Srpskim civilima a Velika Srbija nad Bosnjacima. Znaci Srbi su urdili to isto svojim komsijama Bosnjacima 76 godina kasnije, da bi se osvetili Turcima. Koja je to logika…Bosnjaci nikada nisu ucinili niti jedan veliki zlocin a kamoli Genocid niti nad Srbima kao niti nad Hrvatima. A sve dok Seselj (Happy TV) po Srbiji hoda i njemu slicni bojim se da sa tim sranjima na ovim prostorima jos nije gotovo …nadam se da se varam.!!

asd

Nakon izjava rezisera, nesti ti i ne vjerujem. A i film je nastao kao kontra Aidi... Zato...

N.G

Quo vadis Aida će dobiti oskara isto kao i film ničija zemlja

Da

Srebrenica je propagandni probošnjački film. Iza tog filma stoje samo muslimani koji su ratovali protiv Srba. Prema tome, lažnjak! Velika uvreda za Srbe i žrtve genocida u N D H je upoređivanje sa ovim propagandnim filmovima muslimana!

S

To je razlika izmedju srba i bosnja, srbi njima zele dobro, da grade normalno odnose, a bosnje srbima zele sve najgore, cak i kad im ti isti srbi doniraju vakcine oni se na to poseru. Nista vama ne treba dati, neka vam vakcine daju vasi prijatelji turci i arapi, ko i respiratore sto su vam dali.

/ Najnovije