Reakcijom građana spriječeno prekopavanje grobnog mjesta čuvenog bh. slikara

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bji

To Gile

Komentar

Trebalo je to davno prekopat

JA1

Trebalo je to davno prekopat ka Komentar treba ako cemo tebe ukopat

NDG

Nevjerovatne stvari se dešavaju u Sarajevu i kantonalnim preduzećima koja na sve moguće načine pokušavaju od stanovnika oteti novce. Da li je ugrožavanje mira pokojnika krivično djelo ? Ni jedna vlast u istoriji nije radila ovakve stvari , da ljudima vade kosti i njihovo mjesto prodaju nekom drugom. Održavanje je komunalna usluga i nema veze sa grobnim mjestom. Očuvali smo stečke, stara turska groblja, jevrejsko groblje itd... a iskopavamo svoje sugrađane. Fuj.

Duduk

Trebalo je to davno prekopat ka Komentar<< Nepismeni krkan iz dijaspore vidio ćirilicu odmah u glavi blokada i jadnik odmah pomisli srbin četnik. Koji idiot

Isomax

Ovo je nezamislivo! Da ovaj grad nema registar svojih zaslužnih građana, njihovih mjesta rođenja, uključujući kuće i objekte gdje su boravili i djelovali, datume smrti i mjesta ukopa. Moramo zaštititi mrtve od pokopovih nekrofila, sutra će nas tako prekopavati.

Sda laž

https://faktor.ba/vijest/sda-sarajevo-neprimjereno-prekopavanje-grobnih-mjesta-naknade-placati-iz-budzeta/48428

Aaaaa

Ovo je sramota...covjek je ostaovio pozamazno naslijedje iza sebe....vrijednost neprocjenjiva...koliko znam neke drzave ae jos spore kome pojedine slike pripadaju ali niko nije u stanju platiti grobno mjesto...sramota...po nekoj logici trebalo bi pripasti onima koji se pobrinuli za grobno mjesto...bravo drzavo...

/ Najnovije