Rasprodane sve karte za koncert Joss Stone

Radiosarajevo.ba
Rasprodane sve karte za koncert Joss Stone
/ Joss Stone
U ponedjeljak je potvrđeno da će prva britanska soul dama Joss Stone nastupiti u Sarajevu 15. septembra.

Do kraja radnog vremena u srijedu, organizatori više nisu imali raspoloživih karata

Rasprodane su sve ulaznice za sarajevski nastup ove fantastične pjevačice, čiji moćan glas i pjesme dokazuju da je  kvalitet i dalje na cijeni.

Ovo je za Radiosarajevo.ba potvrđeno iz Narodnog pozorišta u Sarajevu, gdje će se u četvrtak 15. septembra održati događaj. 

Iz Kuće na obali dodaju kako su oduševljeni skromnošću ove svjetske zvijezde koja ne želi da se stvaraju dodatni troškovi povodom njenog dolaska u Sarajevo i kaže da radije želi da se taj novac usmjeri u humanitarne svrhe. 

Joss Stone je, recimo i to, jedna od rijetkih međunarodnih umjetnica koja ovoga ljeta nije otkazala svoj nastup u Istanbulu iako je bio planiran tek sedmicu nakon pokušaja državnog udara. Održala je nezaboravan koncert na Istanbul jazz festivalu - pogledajte video.

A ne sumnjamo da će slična atmosfera uskoro vladati i u glavnom gradu BiH.

Joss Stone je jedna od najomiljenijih britanskih soul pjevačica koja se na zvjezdano nebo vinula 1999. godine kao četrnaestogodišnjakinja. Tada je objavila album posvećen Arethi Franklin koja je njen idol. 

Poznata je i kao najmlađa pjevačica koja se uvrstila na britansku top listu albuma - bilo je to godine 2004. kada je ona imala sedamnaest. Upravo taj album Mind, Body & Soul učinio je je poznatom omiljenom i cijenjenom širom svijeta.

Među njenim fanovima su Angelina Jolie, Brad Pitt, Tom Cruise i Robbie Williams.    

Osvojila je Brit Award i Grammy, a zanimljivo je da na svojim koncertima nastupa bosa. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije