Privatni život prvog predsjednika RBiH: Izložba u povodu 99 godina od rođenja Alije Izetbegovića

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kustos muzeja

Alija se Hakiji Meholjiću podvalio da mu je Klinton reko da treba žrtvovati 5000 osoba! Klinton je poslije dešavanja govorio kako je bio jako razočaran da Alija nije mogao BRANITI Srebrenicu sa 3000 boraca, nego ih je povukao i ostavio Srebrenicu NEBRANJENU! Klinton je bio samo od Alije upotrebljen i Hakiji podvaljen da Alija opravda i sakrije svoju zločinačku namjeru žrtvovanja vlastite vjerske skupine kako bi hinjski ostvario svoju islamističku deklaraciju i napravio si vlastiti islamistički kalifat.

KRALJ UBU/ KRALJ IBI

I dalje ti prodaju lažna čuda pod bubrege, moj narode. Kud koji, mili moji, Srbi, Hrvati, Bošnjaci. Šta su od vas napravili Alije i Bakiri, Karadžići, Miloševići, Dodici, Vučići, Šušci, Tuđmani, Bobani, Čovići, Plenkovići, Milanovići, moj narode??? Gdje ste na geopolitičkim mapama svijeta? Gdje ste na ljestvicama ekonomskog prosperiteta? Gdje su vam djeca, budućnost, blagostanje? A gdje su i gdje su bili ovi grdobni očevi nacija i njihova mladunčad, moj narode? Nek vam i dalje, do vaše smrti i nestanka, prodaju muzeje, spomenike, ulice, trgove i mostove s njihovim imenima, hagiografije i pseudohistoriografije, mitologije o njihovim bezličnim likovima i (zlo)djelima. Oni su očevi vašeg nestanka, beznađa, vašeg vraćanja u Srednji vijek, vaši krvnici i grobari, moj narode!

Guest

Prvi prijedsjednik i izdajica BiH!!!!!!🙊🙈🙉

Vidi se

Po ovim slikama se vidi kako je odgajan i kavko mu je porijeklo. Da je vidjet slike njihovih lidera iz djetinjstva.

Šta ima- vidi se?

Po ovim slikama se vidi kako je odgajan i kavko mu je porijeklo. Da je vidjet slike njihovih lidera iz djetinjstva. ka Vidi se i šta se to vidi, vidovita esdeaovska botino? Hebo te on kao tvoj lider, a i njihovi lideri u kompletu!

Nista, nista

Izvini sto sam te razljutio. On se nesto hoce, on sprijecio Veliku Srbiju i Veliku Hrvatsku u sred Evrope, eto sad. Da ste htjeli vi bi nas samljeli, znam ja, nego vi niste htjeli da se zahmetite.

IQ HADUMI IZ SPAHINE 14

Izvini sto sam te razljutio. On se nesto hoce, on sprijecio Veliku Srbiju i Veliku Hrvatsku u sred Evrope, eto sad. Da ste htjeli vi bi nas samljeli, znam ja, nego vi niste htjeli da se zahmetite. ka Nista, nista Hebem frontalno i momentalno spomenutu Veliku Hrvatsku te dotičnu Veliku Srbiju em Alijin Begovat kao predstražu vlažnih mu snova iz Deklaracije, capisci? All inclusive!!!

Kako se lahko prepozna

>>Hebem frontalno i momentalno spomenutu Veliku Hrvatsku te dotičnu Veliku Srbiju em Alijin Begovat kao predstražu vlažnih mu snova iz Deklaracije, capisci? All inclusive!!! ka IQ HADUMI IZ SPAHINE 14<< Bosnjak koji se stidi sebe. On nabaci ovu jednu surovost ostrinu, ko biva sve tri strane mrs, a on jado bi da se opere od predaka i islama i uvuce u vlaski schupak do clanaka, nego ne zna kako ce.

/ Najnovije