Premijerom videa 'High Hope' zatvoren festival Many Men Show 4

N. K.
Premijerom videa 'High Hope' zatvoren festival Many Men Show 4
Nakon tri dana sjajnog provoda i zabave u Visokom sinoć je u Kulturnom centru „Altindag-Visoko“ premijerom promotivnog videa High Hope svečano zatvoreno četvrto izdanje festivala umjetnosti i kreacije Many Men Show.

Raznovrstan program koji su za svoje sugrađane pripremili mladi Visočani privukao je, tokom vikenda, veliki broj posjetilaca koji su u Visoko stizali iz cijele Bosne i Hercegovine.

Mladi organizatori MMS 4 festivala zahvalili su se sinoć svojoj publici i posjetiocima na druženju i povjerenju koje su im pružili tokom prehodna tri dana, nakon čega su sa svojim partnerima udruženjem Setup i produkcijom Vi-net svom gradu poklonili promotivni video, kroz koji su u šest minuta opisane sve ljepote i turistički potencijali grada Visokog.

Tokom tri dana koja su prethodila tome Visočani, ali i posjetioci MMS 4 festivala iz cijele BiH imali su priliku uživati u odličnom programu, koji je u petak počeo koncertom klasične muzike i party-em.

Program je nastavljen i u subotu kada su tokom dana najmlađi imali priliku da uživaju u zanimljivim radionicama koje je za njih pripremio MMS tim, a zatim je upriličeno i odigravanje košarkaškog turnira na kojem je promovirana i sportska kreacija mladih u Visokom.

Sam vrhunac festival je dosegnuo u subotu navečer kada su Visočani i njihovi gosti mogli uživati u koncertu regionalnih zvijezda hip hop-a, Ede Maajke, Frenkie-a, Kontre i DJ Soula.

Nedjelja, posljednji dan festivala, bio je rezerviran za ljubitelje automobilizma, te je MMS 4 bio domaćin prvog Auto tuning styling show-a Visoko, u okviru kojeg je veliki broj posjetilaca imao priliku da se uvjeri u kreativnost onih koji su svoje „ljubimce“ izložili na parkingu KC „Altindag-Visoko“. Te najzad, svečanost zatvaranja festivala i premijera promotivnog videa High Hope bili su šlag na tortu festivala MMS 4, čime je stavljena tačka na ovogodišnje izdanje jedinog ljetnog festivala u Visokom.

MMS 4 tim ovom prilikom svim posjetiocima i prijateljima festivala poručio je:

„Drago nam je što smo bili, nakratko, dio visočke kulture i što se tradicija ‘show-a više ljudi’ nastavlja u našem gradu. Tri dana sjajnog programa su iza nas, a mi se iskreno nadamo da ste svi uživali, baš onoliko koliko i mi.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim partnerima na ovom projektu, bez kojih festival umjetnosti i kreacije Many Men Show 4 ne bi bio održan. Vidimo se naredne godine!”

U nastavku, možete pogledati video High Hope  čijom premijerom je zatvoreno četvrto izdanje MMS-a u Visokom.

Promotivni video HIGH HOPE je partnerski projekat udruženja SETUP i studia VI - NET, koji na specifičan i drugačiji način prikazuje najznačajnije kulturno-historijske znamenitosti Visokog i prirodne ljepote.

Video u trajanju od 6 min sadrži snimke 20 lokacija od kojih izdvajamo ( Stari grad Visoki, Ravne 2, Grobna crkva bosanskih kraljeva Mili , Zavičajni muzej, Gradsko kino, Tabhanska džamija, Bijela džamija, snimke grada – dron, Spomen park kosturnica, Franjevački samostan, Silos- HAD...=.

Video predstavlja jedan dan u Visokom prikazan na progresivan način gdje su uključeni najznačajniji kulturno-historijski objekti, prirodne ljepote i mladi talentovani sugrađani.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije