Premijera nove "Audicije" sve bliže, objavljen i najavni spot

Radiosarajevo.ba
Premijera nove "Audicije" sve bliže, objavljen i najavni spot
Mnoge ljubitelje smijeha širom regiona početkom ovog ljeta razveselila je vijest da će legendarna predstava "Audicija" ponovo biti prikazivana od oktobra, a da su zabavni trenuci sve bliže potvrdila je i današnja objava najavnog spota.

Kreativni tim Fabrike - Bojan Halilović, Antonio Ilić, Esad Mulabegović i Elvedina Džeko osmislio je ovaj spot, koji promovira jednu od najpopularnijih predstava na ovim prostorima ikada. Muziku je, namjenski za ovaj spot, komponovao Duško Šegvić.

Spot najavljuje likove koji se, nakon 30 godina, vraćaju svojim ulogama koje su nasmijavale generacije ljudi, a kao što su Mima Šiš, Bogoljub Šaulić, Mustafa Sudžuka, Kjajević Majko i drugi.

Podsjećamo, ranije je najavljeno da će originalna "Audicija" iz 1984. godine gostovati u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu 5. oktobra 2017. godine, u tuzlanskoj dvorani Mejdan 20. oktobra, a u Areni Zenica 21. oktobra, nakon čega se turneja nastavlja širom regije.

Ulaznice za prva tri gostovanja već su u prodaji putem sistema kupikartu.ba i na svim prodajnim mjestima servisa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije