Predstavljene dvije knjige o ratu u BiH: 'Mi izlazimo sa faktima, a oni sa paradom i oružjem'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh

Predstavljene dvije knjige o ratu u BiH: 'Mi izlazimo sa faktima, a oni sa paradom i oružjem' Sa kojim faktima vi izlazite, da su srpski delegati bez ikakvog razloga napustili skupstinu bih, nakon sto ste mimo ustava iz 1974. zanemarili volju jednog konstitutivnog naroda? Fakat je da ste zajedno sa hrvatima protivno ustavu srbih iz 1974. odrzali ilegalni referendum, jer za njega nije bilo konsenzusa tj. pristanka sva tri naroda za to, pa ste se onda protiv ustava sfrj ilegalno odvojili od iste, iako vam nijedno njeno tijelo to nije dozvolilo, kao sto ni spanija ne da kataloniji da se odvoji ili uk skotskoj. To su fakti i umjesto da je neko isao u zatvor za taj ocigledan drzavni udar, vi ste jos nagradjeni od strane zapada za to. I sada opet nakon rata, nakon sto niste uspjeli od bih napraviti dzamahiriju, sada opet morate da se dogovarate sa srbima i hrvatima kao i tada. Dakle dzaba ste lagali svoj bosnjacki narod da ce vam biti bolje nakon rata koji ste sami trazili i zivite gore nego ikad prije. Nikako da shvatite da ako ukinete konstitutivnost onda ukidate i bih, jer je upravo na tim princima u avnoju ona i kreirana.

Vjecnik ZAVNOBIH-a

Evo ga, prvi grobar u Bosnjaka opet aktivan.

A

Lijepe riječi su ukras!

@asasova

***

Koelu koji ne razlikuje uzrok od posljedica

***

Ha ja

Lijepe riječi su ukras

Za neznalice

*** Ne bi bilo barikada ni rata da srbima niste oduzeli ustavom zagarantovana prava kao konstitutivnog naroda i samim time sve vidove borbe politickim putem! Sta ti nije jasno bosnjo iz viceva???

/ Najnovije