Predstave na kazališnim danima u Vitezu: "Bardov'ce", "Ljubav na prvi pogled" i "Pred njom je život"

0
Fena
Predstave na kazališnim danima u Vitezu: "Bardov'ce", "Ljubav na prvi pogled" i "Pred njom je život"
Foto: GKM Vitez / Predstava

Kazališni dani u Vitezu nastavljaju se ovog vikenda s tri nove predstave, a riječ je o predstavama "Bardov'ce", "Ljubav na prvi pogled" i "Pred njom je život", koje će od petka do nedjelje biti odigrane u Kazališnoj dvorani Vitez.

Prvi će na scenu glumci Dječjeg pozorišta "Eko art "iz Bugojna, koji će u petak, 29. septembra, odigrati predstavu "Bardov’ce".

U predstavu igraju Ines Fuka, Selma Huskić, Ajna Krvavac, Muris Bušatlić, Amila Hamzić i Azra Dželilhodžić, priopćeno je iz Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez.

Članovi delegacije PSBiH putuju u Rim na seminar NATO-a: Ovo je ključna tema

Članovi delegacije PSBiH putuju u Rim na seminar NATO-a: Ovo je ključna tema

U subotu, 30. septembra, publika će imati priliku pogledati predstavu "Ljubav na prvi pogled" Satiričkog kazališta mladih Slavonski Brod.

Na kazališne daske u Slavonskom Brodu prvi put tu su predstavu postavili redatelj Silvio Stilinović i pomoćnik redatelja Saša Karić. Uz Silinovića, koji ne samo redatelj već i glavni glumac, u predstavi glume Tanja Medić Savić i Luka Kovač.

Šesti vikend ovogodišnjih kazališnih dana zaključit će Teatar "Fedra" iz Bugojna predstavom "Pred njom je život".

Tri sjajne predstave ovoga vikenda na 15. Danima kazališta "Vitez 2023". Ne propustite posjetiti Kazališna dvorana Vitez i uživati u glumačkim bravurama naših dragih prijatelja! 🎭🥰 #gkmvitez #gdjeljubavstanuje

Posted by Gradsko kazalište mladih Vitez on Thursday, September 28, 2023

U predstavi igraju Ajla Beganović, Ermina Musić, Semir Beganović i Zina Šahović Kulašin. Adaptaciju i režiju potpisuje Amel Ugarak, a tekst je nastao po motivima tekstova Maje Pelević "Pomorandžina kora" i Mire Gavrana "Sve o ženama".

Generalni pokrovitelj 15. dana kazališta "Vitez 2023" je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta Kantona Središnja Bosna i ministar Bojan Domić, a partner festivala je ALF BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije