Predsjednik Evropskog Suda za ljudska prava u posjeti Galeriji 11/07/95

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hrvatska koristi EU kao nuklearno oruzje da zavrsi ratne ciljeve nad Bosnom!

Hrvatska podlo i ucjenjivacki koristi naivnu EU za postizanje neostvarenih ratnih ciljeva nad BiH iz 90-tih, pod ustavnim izgovorom “zatite svog naroda” izvan Hrvatske. Vrijeme je OBAVIJESTITI EU da to nije narod ni nacija R Hrvatske jer NIJE NJENA DIJASPORA NI OSTAVSTINA. Hrvatska nema u BiH iseljenistvo. BH Hrvati su nacija Kraljevine SHS/kasnije SFRJ. Lazno je sebi dala ustavno “pravo” da paternalizuje Bosnu radi njenih LJUDSKIH i PRIRODNIH RESURSA. Politicko i vojno rukovodstvo Hrvatske je pravosnazno presudjeno za UZP, a drzava za agresiju na R BiH! Agresija se nastavlja snagom EU!

EU fukara brani balkanskoj sirotinji pristup EU i fondovima solidarnosti

Hrvatska se protivi prijemu drzava zapadnog Balkana u EU zbog ugrozavanja pristupu siromasnih drzava EU fondovima solidarnosti. Vise gladnih usta manje mlijeka na sisi. Oduzeti pravo veta drzavama na humanitarnoj pomoci kroz fondove solidarnosti dok se ne skinu sa sise.

Vidi li EU podvalu Hrvatske Bosni i Hercegovini.

S kojim pravom R Hrvatska brine o BH katolicima kad to nije njena dijaspora? Kad ne poticu iz te drzave nisu ni njen narod ni nacionalna manjina. BH katolici nemaju slavenski gen Hrvata iza Karpata. Naziv hrvati bastine iz nacije Kraljevine SHS/YU. Dvojno drzavljanstvo ne daje pravo zastite nacionalnog interesa Hrvatske u institucijama BiH. Dosta vise agresije, lopovluka, kradje ljudskih i prirodnih resursa BiH. Zar je EU toliko slijepa i glupa da ne vidi agresiju na djelu.

Nedovoljno pobijeno u ratu?

Da bi **mogla suverneo vladati?

/ Najnovije