Požurite: Počinje prodaja ulaznica za 56. MESS

Radiosarajevo.ba
Požurite: Počinje prodaja ulaznica za 56. MESS
/ Mess 2016
Za predstave MESS-a najčešće se traži karta više, zato požurite i osigurajte sebi najbolja mjesta.

Prodaja ulaznica za 56. izdanje Internacionalnog teatarskog festivala MESS zvanično počinje danas u festivalskom Box Officeu u Bosanskom kulturnom centru, a svi ljubitelji i ljubiteljice teatra ulaznice će moći kupiti svakog dana u periodu od 10 do 19 sati. Karte se mogu rezervirati u istim terminima pozivom na broj +387 60 337 6238, sve do početka Festivala, 30. septembra.

Teatarski festival održat će se od 30. septembra do 9. oktobra

Također, sve do sada rezervirane ulaznice preuzeti se mogu u BKC-u. Direkcija Festivala i ove godine je odlučila da će za predstave u okviru dječijeg programa Mali MESS ulaz biti slobodan, s tim da će svi posjetitelji i posjetiteljice morati imati ulaznicu koju će moći preuzeti u prostorijama prodajnog odjela od 19. do 26. septembra 2016. godine.

Kako bi što veći broj građana i građanki imao priliku da pogleda neku od predstava, direkcija Festivala je odredila nekoliko kategorija ulaznica kao i popuste za različite kategorije publike. Tako će se od 19. do 30. septembra kompleti ulaznica moći kupiti po redovnoj cijeni od 255,00 KM, a pojedinačne ulaznice sa popustom od 20 posto. Popust na kupovinu kompleta za studente i studentice, pozorišne radnike i radnice te penzionere i penzionerke iznosi 50 posto od ukupne cijene što iznosi 127,50 KM, dok za kupovinu pojedinačnih ulaznica popust iznosi 20 posto. 

Ovogodišnje 56. izdanje Internacionalnog teatarskog festivala MESS održat će se od 30. septembra do 9. oktobra 2016. godine. U deset festivalskih dana, publika će u okviru glavnog programa moći pogledati 19 predstava iz 16 država, dok će četiri dodatne predstave igrati u okviru programa MESS OFF, uz promocije knjiga, performanse i panel-diskusije.

Kompletan program 56. Festivala MESS kao i ostale informacije dostupne su na www.mess.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije