Potpuni trijumf jednog filma: Josip Pejaković i 'Hako' dobili aplauz i ovacije u Beogradu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Stari lisac

Sto nije odglumio predstavu 'On meni nema Bosne'

Bosna bez sna

Sto nije odglumio predstavu 'On meni nema Bosne' ka Stari lisac U borbi za mir, za BiH ZAVNOBiH-a i AVNOJ-a, za Republiku, za sve u ovoj prekrasnoj i unesrećenoj zemlji, Josip Pejaković je učinio i čini više no armade vas botova i hejtera, ma iz kojeg od čopora dolazili, režali i arlaukali.

Dosljednost

Josip se naglo prešaltao malo na istočnu filozofiju. Valjda je zapadno ispucao sve adute a mora se od nečeg živjeti.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Role+

Josip se naglo prešaltao malo na istočnu filozofiju. Valjda je zapadno ispucao sve adute a mora se od nečeg živjeti. ka Dosljednost Da, jedno vrijeme je bio krenuo na HR stranu pa se razbolio i otišao u operaciju u N. Travnik i zamalo nije umro zbog komplikacija pa brže bolje daj KCUSA Sarajevo opet popravljaj operaciju i spašavaj život. A prije toga bio ga je nagazio Dodik sa prozivkom da je u ratu mučio Srbe u Sarajevo što je naravno glupost i nonsens ali je i tad Pejaković pokazao svoju snishodljivost pričom kako je on prijatelj sa Dodikom iz doba Ante Markovića...bla, bla, bla i kako je on uvijek volio Jugoslaviju...itd. Nemam ništa protiv njegovog stava a ni protiv Jugoslavije one iz zlatnog doba ali ne mogu ni Jospipovih prelivoda sitno rendanih kora.

Hike

Akcija ., Daj mi malo parica..!

Ma nemoj

U borbi za mir, za BiH ZAVNOBiH-a i AVNOJ-a, za Republiku, za sve u ovoj prekrasnoj i unesrećenoj zemlji, Josip Pejaković je učinio i čini više no armade vas botova i hejtera, ma iz kojeg od čopora dolazili, režali i arlaukali. ka Bosna bez sna Ali ipak kao vojni obveznik nije stao da brani svoju Bosnu na kojoj toliko poena zaradjuje pjevajuci o njoj,dezerter.

Bosna bez sna

Ali ipak kao vojni obveznik nije stao da brani svoju Bosnu na kojoj toliko poena zaradjuje pjevajuci o njoj,dezerter. ka Ma nemoj Esdea botino, koliko je ono glumaca vojnih obveznika otišlo u rov, a? Je li možda onaj em bojovnik em gazija Lord Chivas Hadžihafizbegović, snogo noroda, ha? Niži obliče postojanja, raus, odhebaus und sikter!

Nije mu to

>>Esdea botino, koliko je ono glumaca vojnih obveznika otišlo u rov, a? Je li možda onaj em bojovnik em gazija Lord Chivas Hadžihafizbegović, snogo noroda, ha? Niži obliče postojanja, raus, odhebaus und sikter! ka Bosna bez sna<< Nikakav izgovor,dezerter obicni jednom rijecju isto kao sto si ti jednom rijecju budala.

/ Najnovije