Posljednje pripreme za SFF: Postavljen crveni tepih ispred Narodnog pozorišta

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Sravite zeleni cilim i napravite istinit dokumentarac o stanju u zemlji poslije rata na kojem izvlacite donacije,pokazite ljudima kako ste nesposobni,kako ste napravili vise dzamija nego teheran,kako ste unistili planine,fabrike,zdravstvo,sport,kako ste najkotupiranija zemlja na svijetu,kako vam auta stoje po trotoarima na svakom koraku,kako nemate sistem za zastitu ugrozenih kategoruija,kako ste prvi u bespravnoj gradnji na svijetu,kako nam pravosudje koristi kao komedija u svijetu,kako ste zagadili vodu,unistili planine,uvezli bradate spodobe,unistili prosvetu,unistili buducnost za nove generacije itd,itd....lista je velika,recite istinu vec jednom i to je onda patriotizam.

Vaistina

Sravite zeleni cilim i napravite istinit dokumentarac o stanju u zemlji poslije rata na kojem izvlacite donacije,pokazite ljudima kako ste nesposobni,kako ste napravili vise dzamija nego teheran,kako ste unistili planine,fabrike,zdravstvo,sport,kako ste najkotupiranija zemlja na svijetu,kako vam auta stoje po trotoarima na svakom koraku,kako nemate sistem za zastitu ugrozenih kategoruija,kako ste prvi u bespravnoj gradnji na svijetu,kako nam pravosudje koristi kao komedija u svijetu,kako ste zagadili vodu,unistili planine,uvezli bradate spodobe,unistili prosvetu,unistili buducnost za nove generacije itd,itd....lista je velika,recite istinu vec jednom i to je onda patriotizam. ka Istina Ops!!! Oda te PROSVETA Živorade. Razguli na slobodarske medije Informer, Pink, Hepi, sta radiš ti ovdje? Bavi se litijumom, protestima, Kosovom, bre.

Tipicni papak

Ops!!! Oda te PROSVETA Živorade. Razguli na slobodarske medije Informer, Pink, Hepi, sta radiš ti ovdje? Bavi se litijumom, protestima, Kosovom, bre. ka Vaistina Cim se kritika bazirana na cinjenicama cuje odmah 'oni' krivi,gluperdo.

Stipi ga, driu ga

Cim se kritika bazirana na cinjenicama cuje odmah 'oni' krivi,gluperdo. ka Tipicni papak A ko je pričao o krivici, ko je spomenuo bilo kakvu krivicu? Prosvijetli me, pokaži mi. Kritikovati se moze i treba ali na kritiku nema baš svako pravo. Kontaš bre, aman bre?!

ne pijem dok Paja vozi

***

ne pijem dok Paja vozi

***

***

***

Dođosmo do zakljucka, konacno;)

Ipak si samo teleca glava. ka Halo tenkre Jah!

***

***

/ Najnovije