Pogledajte kako je bilo na premijeri "Srebrenice" u Beogradu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@Bosnjak

Kakve vucic ima veze s tim, imas li ti mozak? To je djelo vase sda stranke, jer je bakir takodjer trebao biti prisutan tada, a namjerno nije dosao. Da je on dosao bosnje sigurno ne bi napali vucica a da time ne bi ugrozili i bakira, prema tome bakir je svojim nedolaskom dao zeleno svjetlo dobrim i merhametli bosnjama da lincuju vucica, koga je spasilo samo njegovo licno osiguranje. A sto se tice reisa kavazovica, on jeste uputio narod prema kibli, ali tek kad je vidio da je propao pokusaj linca, a do tada je sve mirno gledao i cekao epilog. Pogledaj snimke pa onda seri i ne lazi. I onda se cudite zasto brnabicka nece doci tamo? I jos nesto, dodik je dosao u potocare prije vucica i poklonio se vasim zrtvama, ali kada vas nije tamo bilo, jer zna da ste stoka i da bi ga pokusali lincovati. A ni bakir niti bilo koji drugi bosnjak se nikad nije poklonio srpskim zrtvama tog podrucja koje su bosnje sa naserom oricem pobili, vec slavite orica kao heroja. Ovde je bio gradjanski rat, svako je protiv svakog ratovao, dok su jedino bosnje ratovale i protiv vlastitog naroda u krajini i niko nije dobio rat, ali se samo bosnje ponasaju kao da su oni dobili rat i da kao pobjednici imaju pravo drugima odredjivati sta mogu a sta ne. Ovde nema pobjednika, a bosnje imaju najmanje razloga da smatraju da su to oni, jer je njihova vojska imala najmanje uspjeha u ratu. Sve dok budete trazili od srba i hrvata da osude i sve svoje potencijalne zlocince, a vi sve svoje dokazane zlocince branite i proglasavate herojima, mi necemo imati o cemu pricati. Time pokazujete klasicnu diskriminaciju po kojoj jedna bosnjacka zrtva vrijedi vise od jedne srpske ili hrvatske zrtve. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

Svaka čast

>>Kakve vucic ima veze s tim, imas li ti mozak? To je djelo vase sda stranke, jer je bakir takodjer trebao biti prisutan tada, a namjerno nije dosao. Da je on dosao bosnje sigurno ne bi napali vucica a da time ne bi ugrozili i bakira, prema tome bakir je svojim nedolaskom dao zeleno svjetlo dobrim i merhametli bosnjama da lincuju vucica, koga je spasilo samo njegovo licno osiguranje. A sto se tice reisa kavazovica, on jeste uputio narod prema kibli, ali tek kad je vidio da je propao pokusaj linca, a do tada je sve mirno gledao i cekao epilog. Pogledaj snimke pa onda seri i ne lazi. I onda se cudite zasto brnabicka nece doci tamo? I jos nesto, dodik je dosao u potocare prije vucica i poklonio se vasim zrtvama, ali kada vas nije tamo bilo, jer zna da ste stoka i da bi ga pokusali lincovati. A ni bakir niti bilo koji drugi bosnjak se nikad nije poklonio srpskim zrtvama tog podrucja koje su bosnje sa naserom oricem pobili, vec slavite orica kao heroja. Ovde je bio gradjanski rat, svako je protiv svakog ratovao, dok su jedino bosnje ratovale i protiv vlastitog naroda u krajini i niko nije dobio rat, ali se samo bosnje ponasaju kao da su oni dobili rat i da kao pobjednici imaju pravo drugima odredjivati sta mogu a sta ne. Ovde nema pobjednika, a bosnje imaju najmanje razloga da smatraju da su to oni, jer je njihova vojska imala najmanje uspjeha u ratu. Sve dok budete trazili od srba i hrvata da osude i sve svoje potencijalne zlocince, a vi sve svoje dokazane zlocince branite i proglasavate herojima, mi necemo imati o cemu pricati. Time pokazujete klasicnu diskriminaciju po kojoj jedna bosnjacka zrtva vrijedi vise od jedne srpske ili hrvatske zrtve. Ko vas ne zna skupo bi vas platio. ka @Bosnjak<< Svaka ti je na mjestu. Treba im reći istinu, jer ih lažu. A lažu i sami sebe.

Istina

E moj ratko, da si ti pocinio genocid kao sto bosnje tvrde danas bosnja ne bi bilo ni 10% u bih, kao sto srba nema u hrvatskoj. To ti je hvala sto si spasio njihove zene, djecu i starce, a pobio samo one koji su ubijali srpske civile od '92. do '95. Ali ne, broj bosnja se povecao u odnosu na prijeratni, dok se broj i srba i hrvata smanjio i ko je onda tu zrtva?! Molim bosnjacke statisticare da mi objasne tu njihovu logiku i matematiku, pa da postanem i ja pametan kao oni.

/ Najnovije