Podrška Kamernog teatra 55 narodu Ukrajine i kolegi Zelenskom

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komedijasi

ko ce kome nego svoj svome

Je

Jel i bataljonu Azov, jel i Banderi nacisti kojeg Zelensku voli i onaj jos jedan Bulba cini mi se , nacist takodjer.

Damianusdarcus

Šta velite četnici... Ukrajinci se sami raketiraju i ubijaju rusku nejač... mamu vam fašističku poganu

gfguiuio

Pa ovom truhli je da ga citiram "HOS je bio jedna plemenita vojna postrojba". Ustaška gnjida podržava naciste, prirodno ;)

hdhjkj

Ukrajinci jedva da više išta raketiraju, daće Bog da nikada više i neće ;)

Guest

Zao mi je sto Sarajevo zaboravlja ko je ubijao nase dede, nane, majke oceve, bracuu i sestre. Sve placenike iz Ukraine zeljne krvi. Dok se u Bosni lila krv, dok je u Srebrenici se odvijao Genocid ista je Ukraina staja uz bratju iz Srbije. Svijet je njeno sutio i posmatrao. Aferin Sarajevo.

Cetnici

Šta velite četnici... Ukrajinci se sami raketiraju i ubijaju rusku nejač... mamu vam fašističku poganu ka Damianusdarcus Pa vise bas je Havlija pobio na pojacama i redovima za vodu nego najveca vojna sila na Istoku

Na

Bravo sarajevo, ponovo podrzavamo one koji slave naciste, imaju bataljone vojnika sa navisticki zastavama a “slobodni zapadni mediji” preskacu da nam ih pokazu, ali moze se naci ko hoce. Ili otvoreno podrzite naciste, mozda nas prime odmah u eu.

SF

Bravo sarajevo, ponovo podrzavamo one koji slave naciste, imaju bataljone vojnika sa navisticki zastavama a “slobodni zapadni mediji” preskacu da nam ih pokazu, ali moze se naci ko hoce. Ili otvoreno podrzite naciste, mozda nas prime odmah u eu. ka Na ::::::::: Da se zna da ovakve fašističke komentare pišu Ruski plaćenici u BiH. Ovo su notrone gluposti iz naučne fantastike

/ Najnovije