Objavljene fotografije spomenika Kralja Tvrtka I Kotromanića

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ziveli SRPSKI kraljevi

bravo Bendzamina, cura fina

Guest

Haj sto si glup i neobrazovan nego jadan neznas ni ko je bio Tvrtko!

Vjecna slava Kosovskom junaku

Tadašnji kralj Bosne i Srba nije lično učestvovao u bici 1389, ali jeste poslao vojsku da pomogne hrišćanskoj strani i zaustavi osvajanja Otomanske imperije. „Tvrtko nije, ali jeste učestvovala bosanska vojska kojom je rukovodio Vlatko Vuković, bosanski vlastelin i vojskovođa.

Jai

Dajte neku prometniju lokaciju

Zong

>>Tadašnji kralj Bosne i Srba nije lično učestvovao u bici 1389, ali jeste poslao vojsku da pomogne hrišćanskoj strani i zaustavi osvajanja Otomanske imperije. „Tvrtko nije, ali jeste učestvovala bosanska vojska kojom je rukovodio Vlatko Vuković, bosanski vlastelin i vojskovođa. ka Vjecna slava Kosovskom junaku<< I kako je u 1389-oj, jos rukama cistis govna iz guzice, pa onda nesto prezalogajis?

Гхклвхл

Лаже, овај је читао искључиво стрипове, загор оригинал. А за кога је и то је превише ;)

@Ljiljan

Meni spomenik liči kao da kaže konobar 5 piva

@Zong

Ti to znaš iz ličnog iskustva

Pitanje

*imate veze sa Kotromanicima

Ko

nema svoju istoriju krade tudju, u ovom slucaju Srpsku

Caco

Ovo je vrijeđanje. Kralj koji daje Hi 5 - udri peticu. Kralj pod kojim je Bosna vladala u Zadru, Šibeniku, Splitu, Herceg Novom i Kotoru daje 5 kao iz američkih teenage filmova. Ovo je uvreda svoje vrste!

Habuhabuhabu

bravo Bendzamina, cura fina ka Ziveli SRPSKI kraljevi da, biće od srpske bronze ili srpskog nekog drugog materijala.

za Habuhabuhabu

bravo Bendzamina, cura fina ka Ziveli SRPSKI kraljevi da, biće od srpske bronze ili srpskog nekog drugog materijala. ka Habuhabuhabu<< Nemate za kruha a ne nesto drugo. U 21 stoljecu se jos niste uzdigli od primitivizma. Srpsko trazi u Srednjoj Aziji, tamo su ti pretci.

Habuhabuhabu

bravo Bendzamina, cura fina ka Ziveli SRPSKI kraljevi da, biće od srpske bronze ili srpskog nekog drugog materijala. ka Habuhabuhabu<< Nemate za kruha a ne nesto drugo. U 21 stoljecu se jos niste uzdigli od primitivizma. Srpsko trazi u Srednjoj Aziji, tamo su ti pretci. ka za Habuhabuhabu<< Ma malo zafrkajem ovog što slavi srpske kraljeve koji nisu nikad ni postojali

gonite se

i vi i tvrtko .Najpreče je sada pare trošiti za spomenik nekome ko je davno mrtav ,i ne pomaže ni u čemu !!! na Ivici smo ekonomske katastrofe !! Tvrtko je najpreč!!! HAJVANI Bosanski nikad do pameti!

Grad 92-95

Što prije u realizaciju, nagrađeno rješenje je dobro. Povijesne činjenice za naše rusofile sa Romanije: posljednji od Kotromanića su prešli na islam. Znači ovaj narod koji ste svojski nastojali pobiti i koji je ste tri pune godine držali u krvavoj opsadi,.... u njegovim venama teče Tvrtkova krv, i evo sada nek nam naše stare deduke halale što smo ih se ovako kasno sjetili da ih spomenemo po našim gradovima, parkovima i trgovima....al jedno je sigurno nikad ih više nećemo zaboraviti niti ćemo dati da se ime naše djedovine ikada više izbriše ili zaboravi.

ZAO MI HRVATA ONI

KRADU KRALJEVE I OSTALE DA NE KAZEM TESLU I TAKO DALJE

ZAO MI HRVATA ONI

KRADU KRALJEVE I OSTALE DA NE KAZEM TESLU I TAKO DALJE

ZAO MI HRVATA ONI

KRADU KRALJEVE I OSTALE DA NE KAZEM TESLU I TAKO DALJE

eno lijevom nogom gazi za veliku i nezavisnu Bosnu

tako treba junače!

ccc

HAHAha, podizete spomenik srpskom banu i kralju. Vi bivsi Srbi ste kompletno retardirani. Ima vas manje od grada Beograda. Tvrtko kralj krunisan u Milesevi. Sad pravo u Milesevu da se poklonite freskama Svetom Savi i Belom Andjelu. Koji ste bre vi ***

sparco

Tvrtko je po očevoj strani Hrvat iz linije Šubica a po majci Srbin iz linije Nemanjica.

/ Najnovije