Otvorena tradicionalna godišnja izložba Collegium Artisticum: Dodijeljene i Grand Prix nagrade

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mektar

Hey ti u plavom, fasade padaju sa zgrada po gradu i ciljaju prolaznike. Stavi prst na celo i zamisli se ili jos bolje,stavi masnu preko fasade.

Evo miljenice portala

Skaka 2.0, ovo je, navodno, ženska verzija! Ponestaje pašteta iz kojih bi iskakala. Ali Bajram ide, Bajramu se nadam, može li iz baklava, zna li se šta?

Ne pijem dok Paja vozi

Hey ti u plavom, fasade padaju sa zgrada po gradu i ciljaju prolaznike. Stavi prst na celo i zamisli se ili jos bolje,stavi masnu preko fasade. ka Mektar Da a dok je bila sda sve je kako treba bilo fasada se stalno obnavljala zgrade se popravljale ma bilo je ko da si u Austriji ili Švici. I eto dođe ova i sve ostari i počelo odpadati i kvariti

Namke

JA neugledne spodobe majko

Istina

Prava najlon kesa.

Maša

Jeli izložio svoje radove onaj umjetnik Midhat K. Zagi Pobednik i Vučko.

Ne pijem dok Paja vozi

Prava najlon kesa. ka Istina Joj opet si se pogledao u ogledalo

xxx

***

Paja patak

Ko spominje SDA, jebla te SDA. Govorim o funkciji i kako se obavlja ta vrlo vazna i placena funkcija.

To je ta

>>Skaka 2.0, ovo je, navodno, ženska verzija! Ponestaje pašteta iz kojih bi iskakala. Ali Bajram ide, Bajramu se nadam, može li iz baklava, zna li se šta? ka Evo miljenice portala<< Gastro populistica

/ Najnovije