Narodno pozorište slavi dolazak proljeća

Radiosarajevo.ba
Narodno pozorište slavi dolazak proljeća
/ Travijata; Foto: Mišo Prodanović
Narodno pozorište Sarajevo u mjesecu martu će svoju vjernu publiku obradovati posebnom pogodnošću, pod nazivom “U susret proljeću”.

Posebna ponuda u okviru akcije NPS-a U susret proljeću nudi vam mogućnost da po specijalnim cijenama pogledate vrhunska pozorišna ostvarenja.

Po cijeni od 5 KM možete pogledati sljedeće predstave:

- Komediju Elizabeta Bam, u adaptaciji i režiji Aleša Kurta, čije izvođenje je planirano za petak, 10. marta, 2017. u 19:30 sati. 

- Dramu Sastanak na vrhu u režiji Ferida Karajice, koja će biti izvedena na maloj sceni EN FACE u utorak, 28. marta 2017. sa početkom u 19:30 sati.

Po cijeni od 10 KM uživajte u:

- Operi La Traviata u režiji Ogniana Draganoffa koja će biti izvedena u subotu, 4. marta 2017. s početkom u 19:30 sati.

- Satiričnoj komediji Prosjačka opera u režiji Kokana Mladenovića, koju možete pogledati u subotu, 11. marta 2017. u 19:30 sati.

 - Drami Harisa Pašovića Otkrivanje žene koja će na sceni NPS, biti izvedena u subotu, 18. marta 2017. sa početkom u 19:30 sati. 

- Komediji Jedan čovjek, dva šefa u režiji Nine Kleflin, čije izvođenje će se desiti na Međunarodni dan teatra u ponedjeljak, 27. marta 2017. u 19:30 sati.

Iskoriste priliku koju svojoj publici pruža Narodno pozorište Sarajevo. Kako je saopćeno iz Pozorišta, ove posebne pogodnosti samo su dio iznenađenja koje nam u martu stižu iz Kuće na Obali. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije