Narodno pozorište Sarajevo nudi promotivne cijene ulaznica

Radiosarajevo.ba
Narodno pozorište Sarajevo nudi promotivne cijene ulaznica
Narodno pozorište Sarajevo / "Sve se nekako preživi, osim smrti"
Narodno pozorište Sarajevo kao poklon na početku nove kalendarske godine ljubiteljima teatra nudi priliku da po promotivnoj cijeni kupe ulaznice za komedije.

Komedije će biti izvedene u mjesecu januaru.

Ulaznice za sve kategorije koštaju 10 KM, a publika će imati priliku da uživa u komičnoj Donicetijevoj operi „Viva la Mamma“ u režiji Aleksandra Nikolića, koja će na sceni NPS, biti izvedena u utorak, 9. januara 2018. godine, saopćeno je iz Narodnog pozorišta Sarajevo.

Dan poslije u srijedu 10. januara pogledajte dramu „Sve se nekako preživi osim smrti“ u režiji Dine Mustafića.

U petak 12. januara, zabavite se gledajući našu hit komediju „Balkanski špijun u Sarajevu“ rađenu prema tekstu Dušana Kovačevića, u adaptaciji i režiji Sulejmana Kupusovića.

Ugodan vikend provedite u Narodnom pozorištu Sarajevo i pogledajte Nušičevu komediju „Ožalošćena porodica“ u režiji Ahmeda Imamovića. Predstava će biti izvedena u subotu, 13. januara. 2018. godine.

Utorak 16. januar, rezervisan je za ljubitelje baleta. Tu noć Balet NPS, izvest će “Alisu u zemlji čuda“ u koreografiji i režiji Aleksandra Ilića.

U srijedu 17. 01. očekuje nas drama nastala u koprodukciji East West Centra i Narodnog pozorišta Sarajevo “Otkrivanje žene“ prema tekstu Harisa Pašovića, koji potpisuje i režiju.

U petak 19. januara na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo bit će izvedena naša komedija “Hamlet u selu Mrduša Donja ili Hamlet zna što narod ne zna“ u adaptaciji i režiji Sulejmana Kupusovića.

Sva izvođenja počinju u 19.30 sati.

Ulaznice možete rezervisati na www.nps.ba ili ih kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta Sarajevo, koja radi u dva termina od: 9:00 – 11: 30 sati i 15:30 – 19:30 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije