Popularna trojka najavila teatarsku komediju godine: 'Sjajni momci'

Radiosarajevo.ba
Popularna trojka najavila teatarsku komediju godine: 'Sjajni momci'
/ Sjajni momci
Popularna glumačka trojka iz serije "Lud, zbunjen, normalan" ušla je u novi teatarski poduhvat

Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović pripremaju presmiješnu predstavu punu skečeva za publiku koja se želi opustiti i dobro zabaviti.

Ove godine na turneji širom Bosne i Hercegovine Sjajni momci  bit će izvedeni u svim većim ali i manjim gradovima naše zemlje. Za sada su najavljene 24 izvedbe u 18 gradova BiH! 

Tekst Neila Simona, u originalu Sunshine Boys, prenosi se na pozornicu u predstavi Sjajni momci, koja će zatresti smijehom male i velike dvorane regije. 

U našoj fotogaleriji pogledajte atmosferu s najavnog snimanja.

Sinopsis:

Dva  penzionirana komičara, Hari i Ali, pozvao je Harijev sestrić Zlatan da učestvuju u TV emisiji posvećenoj komediji - od antike do danas, da odigraju svoj skeč „Kod doktora“ koji su igrali zajedno decenijama. Problem je što su Hari i Ali prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na nagovor Zlatana, dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč i uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvori u komični fijasko furiozo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije