Muzej bosanskog kraljevstva: U Cazinu otvaranje prve muzejske postavke o bosanskim vladarima

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OK

OK mi je to da se svi bave našom prošlošću, ali nekako mi je nevjerojatno da se nikad oko naših vladara ne javljaju nositelji katolicizma. Koji im je k. pa bježe od ove prošlosti?

Gh

Jos samo da nam prikazete ili bolje reci izmislite mapu na kojoj su cazin i bihac bili dio bosanskog kraljevstva. Ni za vrijeme najvece teritorijalne ekspanzije kralja tvrtka cazin i bihac nisu bili dio istog, o cemu vi pricate?!

Znaci

I tada su bosanski politicari pro(davali) teritorije drugima.

O

Jos samo da nam prikazete ili bolje reci izmislite mapu na kojoj su cazin i bihac bili dio bosanskog kraljevstva. Ni za vrijeme najvece teritorijalne ekspanzije kralja tvrtka cazin i bihac nisu bili dio istog, o cemu vi pricate?! ka Gh Buntovnom palestinskom jevreju kojeg su rimski bezbozni komunisti izresetali i bacili u Hudu jamu 33. n.e. jer je bio hrvat domoljubni katolik.

@o

Buntovnom palestinskom jevreju kojeg su rimski bezbozni komunisti izresetali i bacili u Hudu jamu 33. n.e. jer je bio hrvat domoljubni katolik. ka O I opet pises gluposti koje nemaju veze s temom, jer si opet preskocio terapiju. Daj mi samo jedan link za mapu koja pokazuje da su cazin i bihac ikada bili dio srednjovjekovne bosne i ja cu prestati, ne racuna se ako sam nacrtas i izmislis, jer moras objasniti iz kojeg je perioda i kojeg vladara. Cekam smislen odgovor u nadi da bosnje opet nece izbrisati ovaj post, jer ne mogu da podnesu istinu koja im ne ide u prilog.

***

***

/ Najnovije