Lejla Kalamujić: Sa više žena na vlasti bi svijet bio daleko mirniji i bolji

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Valjda sa više poštenih ljudi na vlasti? Spol nije bitan ako se imaju dobre namjere, ni spol ni rasa, ni boja kože, ni vjerska ucking orijentacija. Tako da ti sva priča pada u vodu.

DDTMk3

Sjetih se jedne a ime joj je Hilarry, bitch da ne mere veća bit.

Lejla

je Sebijin igrac,tj. igracka na baterije.

Ljiljan

Mogu li ja biti na Vlasti. osjecam se kao zena i na jvise volim da ga primim odzada!!

Male

E moja Lejla ako tako smijem reći, pa zar tri žene nisu predsjednice najvecih desničarskih radikalnih stranki u svijetu. Misliš da bi bila u takvom društvu dobrodošla i oni koje ti podržavaš. I u BIH ima dosta žena u politici a to sto ih je manje nego muškaraca je do kandidatkinja i do zena koje ih ne biraju. Neke neće da se bave politikom jer se više posvete porodici i nekim drugim poslovima koji svakako nisu građevinski radnik, rudar, šofer, smetljar, vojnik,policajac , elektricar, vodoinstalater, moler itd... iako ima strašno malo izuzetaka.

Ne pijem dok Paja vozi

Opet ove dijasporo patrioto na socijali i njihova negative

Vulvi

Ovo je sra.nje. Znam ljude koji su kao muškarci trpili torturu od žene kao šefa. Te su uvijek igrale na kartu: imam vul.vu pa moram imati preferencijalni tretman. Ovih ujlhupa mi je dosta do konca života.

Borac sa Žuči

E moja Lejla ako tako smijem reći, pa zar tri žene nisu predsjednice najvecih desničarskih radikalnih stranki u svijetu. Misliš da bi bila u takvom društvu dobrodošla i oni koje ti podržavaš. I u BIH ima dosta žena u politici a to sto ih je manje nego muškaraca je do kandidatkinja i do zena koje ih ne biraju. Neke neće da se bave politikom jer se više posvete porodici i nekim drugim poslovima koji svakako nisu građevinski radnik, rudar, šofer, smetljar, vojnik,policajac , elektricar, vodoinstalater, moler itd... iako ima strašno malo izuzetaka. ka Male Puna podrška za komentar! Najbolji primjer žene političara je bivša premijerka Burme (Mijanmar) i dobitnica Nobelove nagrade za mir koja je u svojoj državi napravila pokolj muslimana i protjerivanje istih (isto što su Karadžić, Mladić i njihove pristalice napravile u Bosni). Valjda je za to što je uradila unaprijed dobila i Nobelovu nagradu za mir. Realno žene kao političari nisu ništa bolje od muških, kada se dočepaju položaja u većini slučajeva su podlije od muških, ne treba ići dalje od KS.

Ne pijem dok Paja vozi

Al se javljaju ovi što mrze žene, a pogotovo one što su postigle nešto u životu: škole, dobar posao, šefice, bogate. E to je mržnja

Grunf

Da su zene takve kako ih Lejla zamislja, sve probleme bismo rijesili za tren. Najbolji test je da (opet) naprave Stranku zena. Sve zene izadju na izbore i pobjeda i osvajanje vlasti su garantirani. Jos im se pridruze penzioneri i mladi sa svojim strankama i svijet bi se preobrazio u trenu. Naravno, daleko je lakse sjediti u hladovini i govoriti "eh, da je ovo, eh, da je ono".

Biber

>>Ovo je sra.nje. Znam ljude koji su kao muškarci trpili torturu od žene kao šefa. Te su uvijek igrale na kartu: imam vul.vu pa moram imati preferencijalni tretman. Ovih ujlhupa mi je dosta do konca života. ka ****i<< Tacno tako, sve je do ličnosti i karaktera ,bez obzira na spol.

Guest

Rekli bi istočnjaci - yin energije, kreativnosti, ljubavi, njegovanja, zaštite, prijateljstva, inkluzije... To su osobine koje mogu imati/nemati i muškarci i žene. Iz tog razloga je ova polarizacija u početku postavljena na pogrešne osnove. Kao i većina polarizacijskih destruktivnih infantilnih sukoba "mi" naspram "njih"...

/ Najnovije